uw zwangerschap week per week: week 31-34

Bab; Je baby kan verschillende geluiden, met inbegrip van vertrouwde stemmen en muziek te horen.

Mom-to-b; Je baarmoeder vult nu een groot deel van je buik, en je hebt waarschijnlijk opgedaan 21-27 pond. Je bent waarschijnlijk te anticiperen op de birt h – het zal nu niet lang meer duren.

Tip van de Week: Oefen je ademhaling en ontspanningsoefeningen.

Bab; Je baby meet ongeveer 18,9 inches lang van kop tot teen en weegt bijna 4 pond. Baby vult bijna alle ruimte in je baarmoeder nu, maar kan nog steeds genoeg ruimte om salto’s te doen. Een laagje vet vormt onder de huid van uw baby. De baby is het beoefenen van het openen van zijn ogen en ademhaling.

Tips voor Heartburn relie; Gezonde Diapering: The Basic; Dental Bezoek voor zwangere vrouwen

Mom-to-b; U zult waarschijnlijk beginnen met het zien van uw huisarts om de twee weken tot de laatste maand, wanneer je zult waarschijnlijk te schakelen naar wekelijkse bezoeken. U kunt doorgaan met rugpijn en krampen in de benen te krijgen. U kunt ook merken een geelachtige vloeistof, genaamd colostrum, lekt uit je borsten – het komt voor de melkproductie.

Tip van de Week: Je zou het uitvoeren anders dan anderen in hetzelfde stadium van de zwangerschap. Of u nu een hogere of lagere dragen bent, groter of kleiner, breder of compacter is afhankelijk van de grootte en de positie van de baby, je lichaam het type, en hoeveel gewicht je hebt opgedaan. Voor meer comfort, drink veel vocht, verheffen je benen bij het zitten, liggen aan de linkerkant, en draag steunkousen.

Baby: De komende weken zullen markeren veel groei in de baby. De baby zal meer dan de helft van zijn geboortegewicht te krijgen in de komende zeven weken. Je baby begint te minder nu als het loopt uit de kamer en roept met de knieƫn gebogen, kin op de borst en de armen en benen gekruist bewegen.

Mom-to-b; Je hebt 22-28 pond gewonnen door nu. Van de po und een week je nu wint, is ongeveer de helft gaat om uw baby.

Tip van de Week: Het is veilig om te blijven hebben van seks met je partner, maar je te ongemakkelijk kan zijn. Praat wit h uw partner abo ut andere manieren om intiem te blijven, inclusief back rubs en voetmassages.

Gezonde recepten Minus de Heartbur; Bescherm uw gezin tegen Germ; In verlegenheid gebracht door incontinentie?