vaginale behandeling van kanker (pdqто): behandeling [] -Stage ii vaginale kanker

De hieronder genoemde behandelingen zijn niet direct vergeleken in gerandomiseerde studies. [Niveau van bewijs 3iiiD] Als gevolg van verschillen in de selectie van patiënten, lokale expertise en staging criteria, is het moeilijk om te bepalen of er verschillen zijn in de bestrijding van de ziekte tarieven. Radiotherapie is de meest voorkomende behandeling voor patiënten met stadium II vaginale kanker.

kankerpreventie is actie ondernomen om de kans op het krijgen van kanker te verlagen. Door het voorkomen van kanker, is het aantal nieuwe gevallen van kanker in een groep of populatie verlaagd. Hopelijk zal deze het aantal sterfgevallen als gevolg van kanker te verlagen; Om te voorkomen dat nieuwe kankergevallen starten, kijk wetenschappers van risicofactoren en beschermende factoren. Iets dat je kans op het ontwikkelen van kanker toeneemt heet een kanker risicofactor, iets dat je kans op het ontwikkelen van kanker vermindert heet een kanker beschermend …

Standaard behandeling opties

adenocarcinoom

Standaard behandeling opties

Huidige Clinical Trials

Controleer op US clinical trials uit ‘s lijst van kanker klinische proeven die nu het aanvaarden van patiënten met stadium II vaginale kanker. De lijst van klinische proeven kan verder worden verkleind door locatie, drug, interventie, en andere criteria.

Algemene informatie over klinische proeven is ook beschikbaar via de website.

Referenties

Deze informatie wordt geproduceerd en door de Nationa; Cance; Institute (). De informatie in dit onderwerp kan zijn veranderd sinds het werd geschreven. Voor de meest actuele informatie, contact opnemen met de Nationa; Cance; Institute via het internet website op http: /; cancer.gov of bel 1-800-4-KANKER.

 Public Information van het National Cancer Institute