vaginale schimmelinfecties-preventie

Women’s Health Trends

De volgende acties kunnen helpen bij het voorkomen van een vaginale schimmelinfectie.

Door Hallie Levine Skla; Misschien is de reden dat u bent niet bereiken van je doelen is … You. Hoe om te weten, An; Eenvoudige manieren om te stoppen met het saboteren Yoursel; Vorige week heb ik raakte de supermarkt en geladen op al mijn favoriete juni; voedingsmiddelen: Krispy Kreme donuts, bevroren pizza, en Ben && uur; Jerry’s Chunky Monke; ijsje. Het is niet voor mij, het is voor mijn man, ik gerationaliseerd, zoals ik th geduwd; kar op en neer de gangpaden. Never mind dat mijn man ging op een busines; reis de volgende dag, of dat ik het werk van …

Stuur uzelf een link naar de app te downloaden.

Even geduld aub…

Eet een uitgebalanceerd dieet, rijk aan fruit, groenten, volle granen en magere zuivelproducten. Sommige vrouwen denken dat het eten van voedingsmiddelen met Lactobacillus organismen, zoals yoghurt of acidophilus melk, zal helpen voorkomen gist infecties. Tot dusver is er geen bewijs voor deze verbinding. Maar het eten van voedingsmiddelen die Lactobacillus bevatten, kunnen deel uitmaken van een gezonde voeding zijn; Controle diabetes. Goede beheersing van de bloedsuikerspiegel vermindert het risico op schimmelinfecties overal op je lichaam; Vermijd onnodig gebruik van antibiotica. Antibiotica kunnen het normale evenwicht van vaginale organismen veranderen, waardoor overmatige groei van gist.

Houd uw vaginale gebied schoon. Gebruik een milde, ongeparfumeerde zeep en water. Goed uitspoelen; Na het gebruik van het toilet, veeg van voor naar achter om te voorkomen dat de verspreiding van gist of bacteriƫn uit je anus naar de vagina of urinewegen; Draag ondergoed dat ervoor zorgt dat je genitale gebied droog en niet in het bezit van warmte en vocht. Een goede keuze is katoenen ondergoed; Vermijd strakke kleding, zoals panty en strakke jeans. Deze kunnen lichaamswarmte en vocht in uw genitale gebied te verhogen; Verander uit een natte badpak meteen. Het dragen van een natte badpak voor vele uren kan uw genitale gebied warm en vochtig te houden; Verander pads of tampons vaak; Niet Douches of gebruik deodorant tampons of vrouwelijk sprays, poeders, of parfums. Deze items kunnen de normale evenwicht van organismen te veranderen in je vagina.