vasculitis pijn: diagnose en behandeling

Pijnbestrijding Trends

Vasculitis is een algemene term die verwijst naar ontsteking van de bloedvaten. Wanneer bloedvaten ontstoken, kunnen zij raken verzwakt, lek, rek en zowel toename in grootte en meestal smal – zelfs tot het punt van volledig sluiten.

Denk aan je nors middelbare school advies coach voor de behandeling van een blessure? “Gewoon lopen het af .; Blijkt dat je coach had moeten worden gezet voor het maken van een slechte call, want terwijl deze strategie zou zijn geweest voor de oneven gevilde knie, het is ronduit gevaarlijk voor ernstige pijn. Maar liefst één op de 10 mensen in de wereld meldt dat hij of zij regelmatig pijn heeft gehad voor meer dan een jaar pijn is de nummer 1 oorzaak van invaliditeit in de Verenigde Staten dus waarom kunnen we niet vinden verlichting;.. Experts zeggen dat sommige mensen …

Enkele van de vele vormen van vasculitis kan worden beperkt tot specifieke organen. Voorbeelden omvatten vasculitis dat alleen de huid, ogen, hersenen, of bepaalde inwendige organen aantast. Er zijn ook typen vasculitis die invloed kunnen vele orgaansystemen tegelijk. Sommige algemene vormen kunnen zeer mild zijn en geen behandeling nodig. Anderen kunnen ernstig zijn, waardoor kritieke organen.

In veel gevallen is de oorzaak van vasculitis onbekend. In enkele gevallen is de oorsprong kan worden getraceerd recente of lopende infecties, zoals die veroorzaakt door bepaalde virussen. Af en toe kan een allergische reactie op een medicijn vasculitis veroorzaken.

Vasculitis kan soms ontwikkelen na een infectie is gekomen en gegaan. Meestal in deze gevallen de infectie veroorzaakt een abnormale reactie in het immuunsysteem van de persoon, schade aan de bloedvaten. Vasculitis kan ook verband houden met andere ziekten van het immuunsysteem die degene voor maanden of jaren heeft. Zo kan het een complicatie van reumatoïde artritis, lupus, of het syndroom van Sjögren zijn.

Een enorm aantal vasculitis symptomen zijn mogelijk omdat elk orgaansysteem betrokken kan zijn. Als de huid is betrokken, kan er een huiduitslag. Als zenuwen lijdt verlies van bloedtoevoer, kan er in eerste instantie een abnormaal gevoel, gevolgd door een verlies van gevoel zijn.

Vasculitis in de hersenen kan leiden tot een beroerte of in het hart, kan leiden tot een hartaanval. Ontsteking in de nier zou kunnen leiden tot afwijkingen opgemerkt op urine en kan leiden tot progressief nierfalen.

Soms kunnen de symptomen zo algemeen koorts, verlies van eetlust, gewichtsverlies en verlies van energie. Als u ongewone symptomen lijden, raadpleeg dan uw arts.