vegetarisch dieet: het kan me helpen mijn diabetes onder controle?

Een vegetarisch dieet zal waarschijnlijk niet uw diabetes te genezen. zoals het helpen om uw gewicht beter onder controle, het verminderen van uw risico op sommige-diabetes gerelateerde complicaties en misschien zelfs het maken van je lichaam reageert op insuline – maar het kan een aantal voordelen ten opzichte van een nonvegetarian voeding aan te bieden.

Er is geen enkele vegetarisch eten plan. Bijvoorbeeld, sommige toestaan ​​zuivelproducten, terwijl anderen geen dierlijke producten (veganisten) mogelijk te maken. De voordelen van een vegetarisch dieet is afhankelijk van het soort dieet u kiest en het eten keuzes die je maakt bij het volgen van het dieet. Voor de meeste echter eten van een vegetarisch dieet

Verbetert de controle van de bloedsuiker en insuline respons. Het eten van groenten, fruit, volle granen, peulvruchten en noten – kenmerken van een vegetarisch dieet – kan de bloedsuikerspiegel controle te verbeteren en maak je lichaam reageert op insuline. Dit kan betekenen dat minder medicatie en het verlagen van uw risico op diabetes gerelateerde complicaties.

Maar zelfs een vegetarisch dieet kan nadelige effecten op de bloedsuikerspiegel hebben als het is rijk aan enkelvoudige koolhydraten – in het bijzonder zetmeel, zoals aardappelen, witte rijst en wit brood.

Als u overweegt een vegetarisch dieet, kan het nuttig zijn met een diëtist die u kan helpen een het eten plan dat alle noodzakelijke voedingsstoffen en het juiste aantal calorieën levert aan een gezond gewicht op peil te houden om te spreken. Zoals bij elk dieet, is het belangrijk om te blijven binnen een passende calorie-range om gewicht te verliezen als dat je doel.

Met