verdeso

Wat is Verdeso?

Verdeso schuim wordt gebruikt voor de behandeling van milde tot matige atopische dermatitis patiënten 3 maanden en ouder.

Verdeso schuim moet worden gebruikt voor de minimale hoeveelheid tijd die nodig is om de gewenste resultaten te bereiken behandeling mag niet langer dan 4 opeenvolgende weken.

Gebruik Verdeso schuim precies zoals aangegeven op het etiket, of zoals het is door uw arts is voorgeschreven. Do Verdeso niet in grotere hoeveelheden of langer dan aanbevolen. Actueel steroïde geneesmiddel kan worden geabsorbeerd door de huid, die steroïde bijwerkingen door het hele lichaam kan veroorzaken.

Belangrijke gegevens

Hebben geen betrekking op de behandelde gebieden huid met een pleister of andere bedekking, tenzij uw arts u heeft verteld. Als u de behandeling van de luier van een baby, geen plastic broek of strakke luiers. Het behandelen van de huid die wordt behandeld met Verdeso kan de hoeveelheid medicijn je huid absorbeert, wat kan leiden tot ongewenste bijwerkingen. Volg de instructies van uw arts. Gebruik geen Verdeso op een kind zonder advies van een arts. Kinderen zijn eerder grote hoeveelheden van een actueel steroïde absorberen door de huid. Steroïde absorptie bij kinderen kan ongewenste neveneffecten, of een vertraging in de groei bij langdurig gebruik veroorzaken. Praat met uw arts als u denkt dat uw kind niet groeit in een normaal tempo tijdens het gebruik van Verdeso gedurende een langere behandelingsperiode.

Neem contact op met uw arts als uw toestand niet verbetert na 2 weken van het gebruik van dit geneesmiddel, of als u tekenen van een bacteriële, schimmel, of virale infectie van de huid te ontwikkelen.

Je moet niet gebruiken Verdeso schuim als u allergisch bent desonide zijn.

Om ervoor te zorgen Verdeso veilig is voor u, vertel uw arts als u

Voordat u dit geneesmiddel

elke vorm van huidinfectie.

Ook uw arts als je diabetes hebt. Steroïde geneesmiddelen kunnen de glucose (suiker) in uw bloed of urine te verhogen. U kan ook nodig zijn om de dosering van uw diabetes medicatie aan te passen.

de overheid zwangerschap categorie C. Het is niet bekend of Verdeso zal een ongeboren baby schaden. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Zie ook: de zwangerschap en borstvoeding waarschuwingen (in meer detail)

Het is niet bekend of desonide actuele overgaat in de moedermelk of als het een zogende baby kan schaden. Vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby zijn.

Verdeso schuim wordt gewoonlijk aangebracht 2 of 3 keer per dag. Volg alle aanwijzingen op uw recept label. Gebruik dit geneesmiddel in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen.

Niet met de mond. Verdeso schuim is voor gebruik op de huid.

Was uw handen voor en na het gebruik van Verdeso, tenzij je gebruik van het geneesmiddel op de huid op je handen te behandelen.

Breng een kleine hoeveelheid aan op het getroffen gebied en wrijf het zachtjes in de huid. Do Verdeso schuim niet van toepassing over een groot gebied van de huid.

Mis het behandelde gebied huid niet voor, tenzij uw arts u dat zegt.

Gebruik Verdeso regelmatig naar het meest profiteren. Haal je recept bijgevuld voordat je uitgeput van de geneeskunde volledig uit te voeren.

Bel uw arts als uw huid toestand niet verbetert na 2 weken van de behandeling, of als het erger wordt tijdens het gebruik van Verdeso.

Als u dit geneesmiddel op lange termijn te gebruiken, kunt u frequente medische tests op het kantoor van uw arts nodig.

Bewaren bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte.

Pas de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Sla de gemiste dosis over als het bijna tijd voor uw volgende dosis. Gebruik geen extra medicijnen om de gemiste dosis.

Zoek medische attentionPoison Help lijn bij 222-1222 als iemand per ongeluk de medicatie heeft ingeslikt.

Een overdosis van Verdeso zal naar verwachting niet levensbedreigende symptomen. Echter, kan langdurig gebruik van hoge steroïde doses termijn leiden tot symptomen zoals dunner huid, blauwe plekken, veranderingen in de vorm of locatie van lichaamsvet (vooral in je gezicht, nek, rug en de taille), verhoogde acne of gezichtshaar, menstruatieproblemen, impotentie, of verlies van interesse in seks.

Voorkom dat dit geneesmiddel in uw ogen. Als contact optreedt, spoelen met water. Niet gebruiken Verdeso schuim op gebroken of geïnfecteerde huid. Vermijd ook het gebruik van dit geneesmiddel in open wonden.

Hoe moet ik Verdeso gebruiken?

Do Verdeso niet gebruiken voor de behandeling van een aandoening die niet is gecontroleerd door uw arts.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie op Verdeso: netelroos; ademhalingsproblemen; zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

Actueel steroïde geneesmiddel kan worden geabsorbeerd door de huid, die steroïde bijwerkingen door het hele lichaam kan veroorzaken. Stop met het gebruik Verdeso en bel uw arts als u

wazig zien, of het zien van halo’s rond lichten

onregelmatige hartslag

slaapproblemen (slapeloosheid)

gewichtstoename, zwellingen in het gezicht; of

vermoeid gevoel.

Ook stoppen met het gebruik Verdeso en bel uw arts onmiddellijk als u

ernstige roodheid van de huid, waar het geneesmiddel werd toegepast; of

tekenen van een huidinfectie (zwelling, roodheid, warmtth, lekt).

Vaak Verdeso bijwerkingen kunnen zijn

stekend of verbranding van behandelde huid

Wat gebeurt er als ik een dosis gemist?

jeuk of irritatie

Wat gebeurt er als ik een overdosis?

droge, schilferige, of schilferende huid

acne, huiduitslag

Wat moet ik vermijden tijdens het gebruik van Verdeso?

striae

verlichte kleur van de behandelde huid; of

folliculitis (roodheid of korstvorming rond je haarzakjes).

Verdeso bijwerkingen

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen. U kan bijwerkingen te melden aan de overheid bij de regering-1088.

Het is niet waarschijnlijk dat andere medicijnen die u mondeling of injecteren zal een effect hebben op lokaal toegepast desonide hebben. Maar veel drugs kan interageren met elkaar. Vertel elk van uw zorgverleners over alle geneesmiddelen die u gebruikt, inclusief recept en over-the-counter geneesmiddelen, vitaminen en plantaardige producten.

8.01.2014-11-25, 10:51:04.

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de overheid

Atopische dermatitis prednison, fluticason actueel, triamcinolon actueel, dexamethason, methylprednisolon, hydrocortison actueel

Eczeem prednison, fluticason actueel, triamcinolon actueel, dexamethason, hydrocortison actueel, doxepin actueel

Dermatitis fluticason actueel, triamcinolon, hydrocortison actueel, prednisolon, doxepin actueel

Psoriasis Humira, methotrexaat, Remicade, cyclosporine, Stelara, infliximab

Welke andere drugs zullen Verdeso beïnvloeden?

Verdeso (desonide actueel)