Versel actueel

Gebruikt Voor Versel

Therapeutische klasse: Antiseborrheic

Selenium sulfide 2,5% sterkte wordt ook gebruikt op het lichaam te behandelen tinea versicolor (een type schimmelinfectie van de huid).

In de Verenigde Staten, de 2,5% sterkte is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Er is geen specifieke informatie vergelijken gebruik van selenium sulfide bij zuigelingen en kinderen met gebruik in andere leeftijdsgroepen, maar is dit geneesmiddel niet verwacht verschillende bijwerkingen of bij kinderen dan in volwassenen veroorzaken.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen. Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van selenium sulfide bij ouderen gebruik in andere leeftijdsgroepen, is dit geneesmiddel niet verwacht verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen dan in jongere volwassenen.

Voordat u Versel

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten dat selenium sulfide bevatten. Het kan niet specifiek Versel zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Als u gebruik maakt van de 2,5% sterkte van selenium sulfide: Gebruik van dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven. Niet vaker gebruiken dan aanbevolen op het etiket, tenzij anders voorgeschreven door uw arts.

Als u gebruik maakt van de 1% sterkte van selenium sulfide: Voor het beste resultaat, gebruik van dit geneesmiddel minstens 2 keer per week of zoals voorgeschreven door uw arts.

Om selenium sulfide gebruiken voor roos of seborrheic dermatitis van de hoofdhuid

Selenium sulfide gebruiken tinea versicolor van het lichaam

Gebruik dit geneesmiddel niet als blaren, rauw, of lekt gebieden aanwezig zijn op je hoofdhuid of het gebied van uw lichaam dat moet worden behandeld, tenzij anders voorgeschreven door uw arts zijn.

Houd dit geneesmiddel uit de buurt van de ogen. Als je per ongeluk wat in uw ogen krijgen, spoel ze grondig met water.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Als uw conditie niet beter na regelmatig gebruik van dit geneesmiddel krijgt, of als het erger wordt, contact op met uw arts.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Correct gebruik van selenium sulfide

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Versel

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Tinea Versicolor clotrimazol actueel, ketoconazol actueel, terbinafine actueel, miconazol actueel, itraconazol, ciclopirox actueel, Sporanox, Canesten, econazol actueel, Loprox, Spectazole, Mycelex

Seborrheic Dermatitis prednison, dexamethason, hydrocortison actueel, ketoconazol actueel, Decadron, Proctozone HC, Deltasone, Proctosol-HC, ciclopirox actueel, Synalar, Westcort

Versel Side Effects

seleniumsulfide topische