vertigo: loopoefeningen – topic overzicht

Wandelen is een eenvoudige maar krachtige oefening voor vertigo dat uw saldo kunnen helpen. Wandelen met een beter evenwicht zal u toelaten om beter op uw eigen, die op zijn beurt kan leiden tot een betere zelfvertrouwen functioneren. Als je loopt, zul je ook werken uw spieren, die helpt je spieren te houden en kunnen uw sterkte te verhogen.

importan; Het is mogelijk dat de belangrijkste titel van het rapport Cluster Hoofdpijn is niet de naam die u verwacht. Kijk dan op de synoniemen Vermelding aan de alternatieve naam (namen) en wanorde onderverdeling (s) die in dit verslag te vinden.

Als u zich zorgen over het vallen zijn, hebben altijd iemand bij je.

Loop 5 stappen en abrupt te stoppen. Wacht 10 seconden of totdat een duizeligheid verdwijnt. Herhaal dit tot je ongeveer 50 ft (15 m) hebben gelopen.

Doe deze oefening twee keer. Om uw vooruitgang in kaart te brengen, geleidelijk werk tot 100 voet (30 m) lopen.

Loop 5 stappen, en vervolgens draai je om en loop terug. Wacht 10 seconden of totdat een duizeligheid verdwijnt. Herhaal 5 keer.

Doe deze oefening twee keer. Om uw vooruitgang in kaart te brengen, geleidelijk werk tot het herhalen van de oefening 10 keer.

Bij deze oefening voor het eerst start, zult u waarschijnlijk aanzienlijk weven. Weven minder terwijl het doen van de oefening is een teken van vooruitgang. Dit is een moeilijkere looptraining, dus overweeg dat iemand met je mee.

Doe deze oefening twee keer per dag. Om uw vooruitgang in kaart te brengen, geleidelijk werk tot 100 voet (30 m) lopen.