vitabee 6

Therapeutische klasse: Nutritive Agent

Gebruikt Voor Vitabee 6

Farmacologische klasse: Vitamine B (klasse)

Enkele voorwaarden kunnen uw behoefte aan pyridoxine verhogen. Deze omvatten

Daarnaast kunnen kinderen ontvangen van onversterkte formules zoals gecondenseerde melk extra pyridoxine nodig.

Toegenomen behoefte aan pyridoxine moet worden bepaald door uw zorgverlener.

Gebrek aan pyridoxine kan leiden tot bloedarmoede (zwak bloed), zenuwschade, beslagleggingen, huidproblemen, en zweren in de mond. Uw arts kan deze problemen te behandelen door het voorschrijven van pyridoxine voor u.

Beweringen dat pyridoxine effectief is voor de behandeling van acne en andere huidproblemen, alcoholvergiftiging, astma, aambeien, nierstenen, psychische problemen, migraine, ochtendmisselijkheid, en menstruatieproblemen, of te stimuleren eetlust of de melkproductie niet bewezen.

Injecteerbare pyridoxine wordt gegeven door of onder toezicht van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Andere vormen van pyridoxine zijn zonder recept verkrijgbaar.

Het belang van het dieet

Voor een goede gezondheid, is het belangrijk dat u een evenwichtige en gevarieerde voeding te eten. Volg zorgvuldig elke dieetprogramma uw zorgverlener kan aanbevelen. Voor uw specifieke dieet vitaminen en / of mineralen nodig heeft, vraag uw zorgverlener voor een lijst van geschikte voedsel. Als u denkt dat u niet genoeg vitaminen en / of mineralen in uw dieet, kunt u ervoor kiezen om een ​​voedingssupplement te nemen.

Pyridoxine is te vinden in diverse voedingsmiddelen, waaronder vlees, bananen, lima bonen, eigeel, pinda’s, en volkoren granen. Pyridoxine wordt niet verloren voedsel tijdens het koken gewoon, hoewel andere vormen van vitamine B6 zijn.

Vitamines alleen zal niet de plaats van een goed dieet en zal geen energie leveren. Je lichaam heeft ook andere stoffen in voedsel zoals eiwitten, mineralen, koolhydraten en vetten. Vitaminen vaak zelf niet kan werken zonder de aanwezigheid van andere voedingsmiddelen.

De dagelijkse hoeveelheid pyridoxine nodig is gedefinieerd op verschillende manieren.

Normale dagelijkse aanbevolen inname van pyridoxine worden over het algemeen als volgt gedefinieerd

Als u het nemen van dit voedingssupplement zonder voorschrift, aandachtig te lezen en volg de voorzorgsmaatregelen op het etiket. Voor dit supplement, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Problemen bij kinderen zijn niet gemeld bij de inname van de normale dagelijkse aanbevolen hoeveelheden.

Problemen bij oudere volwassenen zijn niet gemeld bij de inname van de normale dagelijkse aanbevolen hoeveelheden.

Studies bij vrouwen wijzen erop dat deze medicatie vormt een minimaal risico voor de zuigeling bij gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u ontvangt deze voedingssupplement, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van deze voedingssupplement met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die pyridoxine bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Vitabee worden 6. Gelieve te lezen met zorg.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Om de verlengde afgifte capsule vorm van dit voedingssupplement gebruiken

Om de verlengde afgifte tablet vorm van dit voedingssupplement gebruiken

Voordat u Vitabee 6

Als u een dosis van dit geneesmiddel, slaat u de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Correct gebruik van pyridoxine

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Misselijkheid / braken promethazine, lorazepam, hydroxyzine, Ativan, ondansetron, Zofran

Epileptische aanvallen diazepam, Valium, Topamax, Keppra, topiramaat, levetiracetam

Vitabee 6 Side Effects

pyridoxine

Bloedarmoede Procrit, Revlimid, Epogen, pyridoxine, Vitamine B6, epoëtine alfa

Voedingssupplementen multivitamine, visolie, biotine, Lovaza, CoQ10