Vivitrol

Therapeutische klasse: Ethanol Dependency

Gebruikt Voor Vivitrol

Farmacologische klasse: opioïdantagonist

Naltrexon is geen verdovend middel. Het werkt door het blokkeren van de effecten van verdovende middelen, met name de ‘high’ gevoel dat maakt je wilt om ze te gebruiken. Het kan ook het blokkeren van “high ‘gevoel, dat kan u wilt alcohol gebruiken. Het zal geen verdovende-achtige effecten produceren of te veroorzaken geestelijke of lichamelijke afhankelijkheid. Het zal u niet voorkomen dat ze verminderd, terwijl het drinken van alcohol.

Naltrexon zal ontwenningsverschijnselen bij mensen die fysiek afhankelijk zijn van verdovende middelen veroorzaken. Daarom wordt naltrexon behandeling gestart nadat u niet langer afhankelijk zijn van verdovende middelen. De lengte van de tijd dit duurt kan afhangen van welke verdovende je nam, het bedrag dat u heeft, en hoe lang je het duurde. Voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, moet u uw arts te vertellen als u denkt dat u nog steeds ontwenningsverschijnselen.

Dit geneesmiddel wordt alleen gegeven door of onder direct toezicht van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van naltrexon injectie in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Voordat u Vivitrol

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van naltrexon injectie bij ouderen zou beperken.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Een verpleegkundige of andere opgeleide zorgverlener zal u dit geneesmiddel geven. Dit geneesmiddel wordt gegeven als een schot in de billen (bilspier) spier. Wordt gewoonlijk gebruikt in elke 4 weken of eenmaal per maand.

Naltrexon injectie mag alleen worden gegeven aan alcohol verslaafde patiënten die kan onthouden van het drinken van alcohol en hoeft niet een overnachting in het ziekenhuis.

Als u uw geplande dosis mist, bel dan uw arts om een ​​andere afspraak zo spoedig mogelijk te maken.

Dit geneesmiddel komt meestal met een Medication Guide. Lees de informatie aandachtig en zorg dat je het begrijpt vóór de ontvangst van dit geneesmiddel. Als u vragen hebt, raadpleeg dan uw arts.

Het is zeer belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken. Uw arts kan willen doen bepaalde bloed- en urinetests om te zien of het geneesmiddel wordt veroorzaakt door ongewenste effecten.

Dit geneesmiddel kan ernstige problemen met uw lever veroorzaken. Bel uw arts meteen als u beginnen met donkere urine, pijn in de bovenbuik, of vergeling van de ogen of de huid tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Dit geneesmiddel kan uw risico van het hebben van een longziekte genaamd eosinofielenpneumonie verhogen. Vertel het uw arts meteen als u hoest of moeite met ademhalen na het ontvangen van dit geneesmiddel.

Dit geneesmiddel kan leiden tot een ernstige vorm van allergische reactie genaamd anafylaxie. Anafylaxie kan levensbedreigend zijn en vereist onmiddellijke medische aandacht. Bel uw arts meteen als u een huiduitslag, jeuk, heesheid, moeite met ademhalen, problemen met slikken, of zwelling van uw handen, gezicht of de mond tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

U moet stoppen met het gebruik van opioïden (narcotica) gedurende ten minste 7 tot 10 dagen voordat je kunt beginnen met het ontvangen naltrexon injectie. Uw arts kan nodig zijn om de naloxon provocatietest of een urinetest voor opiaten ervoor zorgen dat u opioïde-vrij zijn te doen.

Dit geneesmiddel blokkeert de “high” gevoel dat je krijgt van verdovende (opioïde) geneesmiddelen, waaronder heroïne. Aangezien naltrexon injectie u gevoeliger zijn voor lagere doses van opioïden kunnen maken dan u eerder hebt gebruikt, moet je niet gebruiken van heroïne of andere verdovende middelen te overwinnen wat het medicijn doet. Je kon een overdosis en ernstige problemen te ontwikkelen.

Correct gebruik van Vivitrol

Dit geneesmiddel kan gedachten aan zelfmoord te verhogen. Vertel het uw arts meteen als je begint meer depressief te voelen. Vertel uw arts meteen als u gedachten over jezelf pijn te hebben. Het rapporteren van ongewone gedachten of gedrag, die u ontroeren, vooral als ze nieuw of erger snel. Zorg ervoor dat uw zorgverlener weet dat als je moe voelt de hele tijd, slapen veel meer of veel minder dan gebruikelijk, het gevoel hopeloos of hulpeloos, of als u moeite met slapen, boos gemakkelijk, hebben een grote toename van de energie, of beginnen te roekeloos handelen. Vertel uw arts als u plotselinge of sterke gevoelens, zoals het gevoel nerveus, boos, rusteloos, gewelddadig, of bang.

Vergeet niet dat het gebruik van naltrexon is slechts een deel van uw behandeling. Zorg ervoor dat u alle van de orders van uw arts, met inbegrip van het zien van uw therapeut en / of het bijwonen van vergaderingen van de steungroep op een regelmatige basis te volgen.

Probeer niet om de gevolgen van naltrexon injectie te overwinnen door het nemen van verdovende middelen. Om dit te doen kan coma of de dood veroorzaken. U kunt gevoeliger zijn voor de effecten van verdovende middelen dan je was vóór het begin van naltrexon behandeling.

Naltrexon injectie blokkeert ook de nuttige effecten van verdovende middelen. Gebruik altijd een niet-verdovend middel tegen pijn, diarree of hoesten. Als u vragen heeft over de juiste medicijnen te gebruiken, contact op met uw arts.

Naltrexon injectie zal niet voorkomen dat u raakt verstoord wanneer u alcohol drinkt. Do naltrexon niet nemen om te rijden of het uitvoeren van andere activiteiten, terwijl onder de invloed van alcohol.

Na naltrexon in je lichaam wordt geïnjecteerd, is het onmogelijk om het te verwijderen.

Het wordt aanbevolen dat u een identificatiekaart waarin staat dat u ontvangt naltrexon injectie dragen. U kan ook nodig zijn om een ​​brief te dragen om anderen te laten weten dat u ontvangt deze medicijnen in het geval u een medische noodsituatie.

U kunt een ernstige reactie op de plaats van de naltrexon injectie die pijn, zwelling, gevoeligheid, blauwe plekken, jeuk en roodheid omvat ervaren. Neem contact op met uw arts meteen als dit huidreactie niet verbeteren of erger wordt binnen twee weken na ontvangst van de injectie. Uw arts moet u ook meteen doorverwijzen naar een chirurg.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Vivitrol

U kunt last krijgen van misselijkheid na de eerste injectie van dit geneesmiddel dat milde zou moeten zijn en verdwijnen een paar dagen later. Zult u minder kans op misselijkheid bij uw volgende injecties te hebben.

Dit geneesmiddel kan ertoe leiden dat sommige mensen duizelig, slaperig of minder alert zijn dan ze normaal geworden. Wanneer één van deze bijwerkingen optreden, niet rijden, machines bedienen, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als je duizelig bent of niet alert terwijl u ontvangt naltrexon injectie te doen.

Voordat u een medische test, vertel de arts die verantwoordelijk is voor dat u dit geneesmiddel. De resultaten van een aantal tests kunnen worden beïnvloed door dit geneesmiddel.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende symptomen van overdosering optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Vivitrol Side Effects

Vivitrol (naltrexon)

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Alcohol Dependence naltrexon, Antabuse, disulfiram, Campral, Revia, acamprosate

Opiate Afhankelijkheid Suboxone, buprenorfine, naltrexon, Subutex, Zubsolv, buprenorfine / naloxon, Bunavail, Revia, Probuphine