Voltaren actueel

NSAIDs kunnen een verhoogd risico van ernstige cardiovasculaire trombose, myocardinfarct en beroerte, die fataal kan zijn. Dit risico kan worden verhoogd bij patiënten met cardiovasculaire aandoeningen of risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Diclofenac is gecontra-indiceerd in de peri-operatieve instelling van CABG chirurgie. NSAIDs kunnen ook een verhoogd risico van ernstige gastrointestinale bijwerkingen vooral bij ouderen, zoals bloeden, ulceratie en perforatie van de maag of de darmen, wat fataal kan zijn.

Het risico van potentieel fatale cardiovasculaire trombotische, hartinfarct en beroerte kan worden verhoogd met NSAID-gebruik. Hart- en vaatziekten, risicofactoren voor hart- en vaatziekten, en een langere duur van de behandeling kan dit risico verder toenemen. Gebruik voor peri-operatieve pijn na CABG is gecontra-indiceerd. Het risico op ernstige maagdarmstoornissen, zoals bloeden, ulceratie en potentieel fatale maag of intestinale perforatie, wordt ook verhoogd met NSAID gebruik.

Gebruikt Voor Voltaren

Therapeutische klasse: Anti-Inflammatory

Farmacologische klasse: NSAID

Chemische Klasse: azijnzuur (klasse)

Diclofenac topische 3% gel wordt ook gebruikt om actinische keratose, een huid probleem dat kankercellen kunnen worden indien niet behandeld. De precieze manier waarop actueel diclofenac helpt deze aandoening is onbekend.

Diclofenac actueel oplossing wordt gebruikt voor de behandeling van pijn en zwelling veroorzaakt door artrose van de knie.

Diclofenac actueel patch wordt gebruikt voor de behandeling van acute pijn veroorzaakt door kleine stammen, verstuikingen en kneuzingen (blauwe plekken).

Voordat u Voltaren

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van diclofenac actueel in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van diclofenac actueel bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde nierproblemen, die voorzichtigheid en een aanpassing van de dosering voor patiënten die diclofenac actueel nodig hebben.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die diclofenac bevatten. Het kan niet specifiek Voltaren zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Houd het gebruik van dit geneesmiddel voor de full-time van de behandeling. Echter niet vaker of voor een langere tijd dan uw dokter besteld gebruik van dit geneesmiddel. Dit geneesmiddel is niet voor langdurig gebruik.

Dit geneesmiddel wordt geleverd met een handleiding Medicijnen en de patiënt instructies. Lees en volg deze instructies nauwkeurig. Vraag uw arts of apotheker als u vragen hebt.

Om de patch huid gebruiken

Om de Topical gel gebruiken

Om de actuele oplossing gebruiken

Correct gebruik van diclofenac

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Als u vergeet om te dragen of wijzigen van een patch, zet een op zo snel als je kunt. Als het bijna tijd is voor uw volgende patch te zetten, wachten tot dan om een ​​nieuwe patch toe te passen en sla de degene die je gemist. Heb extra pleisters niet van toepassing te maken voor een gemiste dosis.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Voltaren

Na het verwijderen van een gebruikte pleister, vouw de pleister dubbel met de kleverige kanten op elkaar. Zorg ervoor dat u gooi het buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Het is zeer belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken. Hierdoor kan uw arts om ervoor te zorgen dat dit medicijn goed werkt en om te beslissen of u moet blijven gebruiken. Bloed- en urinetests kan nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten.

Dit geneesmiddel kan uw risico op een hartaanval of een beroerte verhogen. Dit komt vaker voor bij mensen die al hart-en vaatziekten. Mensen die dit geneesmiddel gebruiken voor een lange tijd kan ook een hoger risico.

Dit geneesmiddel kan een bloeding in uw maag of darmen veroorzaken. Deze problemen kunnen gebeuren zonder waarschuwingsborden. Dit is meer waarschijnlijk als u een maagzweer in het verleden heeft gehad, als u rookt of alcohol regelmatig drinkt, zijn meer dan 60 jaar, zijn in slechte gezondheid, of als u bepaalde andere geneesmiddelen (zoals een steroïde medicijnen of een bloed- thinner).

Ernstige huidreacties kunnen optreden tijdens de behandeling met dit geneesmiddel. Neem contact op met uw arts meteen als u een van de volgende symptomen tijdens het gebruik van dit geneesmiddel: blaren, peeling, het losmaken van de huid, rode huid laesies, ernstige acne of huiduitslag, zweren of zweren op de huid, of koorts of rillingen, terwijl u gebruik van dit geneesmiddel.

Enkele mogelijke tekenen van ernstige bijwerkingen die kunnen optreden tijdens de behandeling met dit geneesmiddel kunnen zijn zwart, teerachtige ontlasting, daalde plassen, hevige buikpijn, huiduitslag, zwelling van het gezicht, vingers, voeten of onderbenen, ongewone bloeden of blauwe plekken , ongewone gewichtstoename, braken van bloed of materiaal dat lijkt op koffie gronden, of gele huid of ogen. Ook tekenen van ernstige hartproblemen kunnen optreden, zoals pijn op de borst, beklemming op de borst, snelle of onregelmatige hartslag, ongewone blozen of warmte van de huid, zwakte of slurring van meningsuiting. Neem contact op met uw arts onmiddellijk als u een van deze waarschuwingstekens.

Dit geneesmiddel kan een ernstige allergische reactie genoemd anafylaxie veroorzaken. Hoewel dit zelden kan vaker voorkomen bij patiënten die allergisch zijn voor aspirine of voor één van de niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAIDs). Anafylaxie kan levensbedreigend zijn en vereist onmiddellijke medische aandacht. De meest ernstige symptomen van deze reactie zijn zeer snel of onregelmatige ademhaling, happend naar adem, of flauwvallen. Andere tekenen kunnen veranderingen in kleur van de huid van het gezicht, zeer snelle maar onregelmatige hartslag of pols, bijenkorf-achtige zwellingen op de huid en wallen of zwelling van de oogleden of rond de ogen omvatten. Als deze effecten optreden, een spoedeisende hulp in een keer.

Voltaren Side Effects

diclofenac actueel

Het is belangrijk om uw arts te vertellen als u zwanger bent of van plan is zwanger voor het gebruik van dit geneesmiddel te worden. Het gebruik van dit geneesmiddel tijdens de zwangerschap kan uw ongeboren kind schadelijk zijn. Gebruik dit geneesmiddel niet te gebruiken tijdens het laatste deel van een zwangerschap, tenzij uw arts u dat zegt.

Als uw symptomen erger worden, contact op met uw arts.

Diclofenac kan roodheid, pijn, schalen en peeling van de aangetaste huid veroorzaken. Stop niet met het gebruik van dit geneesmiddel zonder eerst met uw arts. Als de reactie is zeer ongemakkelijk, contact op met uw arts.

Tijdens het gebruik van dit geneesmiddel, kan uw huid gevoeliger voor zonlicht dan normaal, en te veel zonlicht kan de effecten van het geneesmiddel te verhogen. Gedurende deze periode

Als u een ernstige reactie van de zon, contact op met uw arts.

Voordat met enige vorm van chirurgie of medische tests, vertel uw arts dat u het gebruik van dit geneesmiddel. Het kan nodig zijn voor u om te stoppen met de behandeling voor een tijdje, of over te schakelen naar een andere niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen voor uw procedure.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie Meerdere Risico afhankelijk van gebruik

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Artrose prednison, naproxen, Cymbalta, aspirine, ibuprofen, meloxicam, diclofenac

Pijn tramadol, oxycodon, paracetamol, Tylenol, naproxen, aspirine, ibuprofen, hydrocodon

Keratose diclofenac actueel, fluorouracil actueel, imiquimod actueel, Santyl, Efudex, Aldara, Solaraze, Picato