vonvendi patiëntgegevens

de overheid hecht Vonvendi

Generieke benaming: von Willebrand factor (recombinant); Datum van goedkeuring: 8 december 2015; Bedrijf: Baxalta US Inc.

Behandeling voor: Von Willebrand Disease

De Amerikaanse Food and Drug Administration (de overheid) heeft goedgekeurd Vonvendi, een recombinant von Willebrand factor geïndiceerd voor on-demand behandeling en controle van bloedingen bij volwassenen (18 jaar en ouder) gediagnosticeerd met de ziekte van von Willebrand.

Patiënt informatie

Deze brochure geeft een overzicht van belangrijke informatie. Lees deze zorgvuldig door voordat u dit geneesmiddel. Deze informatie omvat niet alle belangrijke informatie over dit geneesmiddel, en niet de plaats van het praten met uw zorgverlener te nemen. Als u nog vragen heeft na het lezen van dit, vraag dan uw zorgverlener.

Probeer niet om een ​​infuus doen om jezelf, tenzij je zijn hoe door uw zorgverlener of hemofilie centrum onderwezen.

U moet zorgvuldig volg de instructies van uw arts met betrekking tot de dosering en het schema, zodat uw behandeling het beste werkt voor jou.

Vonvendi is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om von Willebrand factor die ontbreekt bij mensen met de ziekte van von Willebrand vervangen. ziekte van von Willebrand is een erfelijke bloedziekte waarbij bloed niet stollen normaal.

Wat is Vonvendi?

Vonvendi wordt gebruikt voor de behandeling en de controle van bloedingen bij volwassenen (leeftijd 18 jaar en ouder) gediagnosticeerd met de ziekte van von Willebrand.

Je moet niet te gebruiken als je Vonvendi

Vertel uw zorgverlener als u zwanger bent of borstvoeding geeft, omdat Vonvendimay niet geschikt voor u zijn.

Vonvendi rechtstreeks toegediend in de bloedstroom. Je eerste dosis voor elke bloeding kan worden toegediend met een recombinant factor VIII (factor VIII niet geproduceerd uit plasma) volgens de instructies van uw zorgverlener.

Uw zorgverlener zal u vertellen of er extra doses van recombinant factor VIII nodig zijn.

U kan de behandeling te ontvangen op een hemofilie behandelcentrum, op het kantoor van uw zorgverlener of in uw huis.

U moet worden opgeleid over hoe om infusies doen door uw zorgverlener of hemofilie behandelcentrum.

Veel mensen met de ziekte van von Willebrand leren van de infusies zelf of met hulp van een familielid te doen.

Uw zorgverlener zal u vertellen hoeveel Vonvendi te gebruiken op basis van uw gewicht, de ernst van de ziekte van von Willebrand, en waar u bloeden.

Bel uw zorgverlener meteen als je bloeden niet stopt na het ontvangen van Vonvendi.

Gebruik het gereconstitueerde product (na menging droog product met de meegeleverde steriel water) onmiddellijk. Zo niet, bewaren bij kamertemperatuur niet boven 27 ° C (81 ° F) gedurende drie uur. Gooi na drie uur.

Voor het ontvangen van Vonvendi, moet u uw zorgverlener als u vertellen

U kunt een allergische reactie op Vonvendi hebben. Bel uw zorgverlener meteen en stoppen met de behandeling als u huiduitslag of netelroos, jeuk, gevoel van beklemming op de keel, pijn op de borst of een beklemmend gevoel, ademhalingsproblemen, duizeligheid, duizeligheid, misselijkheid of flauwvallen te krijgen.

Bijwerkingen die zijn gemeld zijn onder andere: misselijkheid, tintelingen of branden op injectieplaats, pijn op de borst, duizeligheid, opvliegers, jeuk, misselijkheid, hoge bloeddruk, spiertrekkingen, vreemde smaak, en een verhoogde hartslag.

Dit zijn niet alle mogelijke bijwerkingen. U kunt uw zorgverlener voor informatie die is geschreven voor professionals in de gezondheidszorg te vragen. Vertel uw zorgverlener over eventuele bijwerkingen die je lastig of niet weggaan.

Vonvendi met steriel water voor injectie en Mix2Vial reconstitutie apparaat wordt geleverd in twee verschillende doseringssterkten.

De werkelijke kracht zal worden afgedrukt op de flacon etiket en op de doos. Controleer altijd de feitelijke dosering sterkte op het etiket om er zeker van dat u met behulp van de door uw zorgverlener voorgeschreven sterkte.

Bewaar Vonvendi in de originele doos en te beschermen tegen extreme blootstelling aan licht.

Bewaren bij koeltemperatuur: 2 ° C tot 8 ° C (36 ° F tot 46 ° F) of bij kamertemperatuur tot 30 ° C (86 ° F) gedurende 12 maanden. Niet bevriezen.

Wie moet Vonvendi niet gebruiken?

Als u ervoor kiest om op te slaan Vonvendi bij kamertemperatuur

Bewaar het gereconstitueerde product (na mengen droog product met steriel water) bij kamertemperatuur niet boven 27 ° C (81 ° F) gedurende drie uur. Gooi na drie uur.

Je lichaam kan remmers tegen von Willebrand factor en factor VIII te vormen. Een remmer tot de normale afweersysteem van het lichaam. Als u vormen remmers, kan het Vonvendi of FVIII minder goed werkt. Neem contact op met uw zorgverlener om ervoor te zorgen dat u zorgvuldig bewaakt met bloedtesten voor de ontwikkeling van remmers tegen von Willebrand factor of factor VIII.

Geneesmiddelen worden soms voorgeschreven voor andere dan de hier genoemde doeleinden. Gebruik dit medicijn voor een aandoening waarvoor het niet is voorgeschreven. Niet delen met andere mensen, zelfs als ze dezelfde symptomen die je hebt.

Von Willebrand’s Disease desmopressine, DDAVP, Stimate, Humate-P, Alphanate, Wilate, antihemofiliefactor / von Willebrand factor

Hoe moet ik Vonvendi gebruiken?

Voor het ontvangen van Vonvendi

Vonvendi bijwerkingen

Wat zijn de Vonvendi dosering sterke punten?

Hoe kan ik Vonvendi te slaan?

Wat moet ik weten over Vonvendi en von Willebrand ziekte?

Vonvendi (von Willebrand factor (recombinant))