Voraxaze

Wat is Voraxaze?

Voraxaze is een enzym dat afbreekt methotrexaat in het lichaam, zodat het geneesmiddel gemakkelijk kan worden opgeheven zodra de nieren niet goed werken.

Voraxaze kan ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze medicatie gids.

Indien mogelijk voordat u Voraxaze ontvangt, vertel uw arts als u ook behandeld wordt met leucovorin. In een noodsituatie kan het niet mogelijk zijn om uw zorgverleners vertellen over uw gezondheidsproblemen. Zorg ervoor dat elke arts de zorg voor u daarna weet dat je Voraxaze hebben ontvangen.

Belangrijke gegevens

Vertel uw verzorger meteen als u symptomen van een reactie op de Voraxaze injectie hebben: ernstige duizeligheid of zwakte, ernstige misselijkheid, koud zweet, jeuk, gevoelloosheid of tintelend gevoel, plotselinge hoofdpijn, snelle hartslag, pijn op de borst, moeite met ademhalen, of als je voelt alsof je misschien flauwvalt.

Indien mogelijk voordat u Voraxaze ontvangt, vertel uw arts als u ook behandeld wordt met leucovorin.

de overheid zwangerschap categorie C. Het is niet bekend of Voraxaze zal een ongeboren baby schaden. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens het gebruik van deze medicatie. Het is niet bekend of glucarpidase overgaat in de moedermelk of als het een zogende baby kan schaden. Do Voraxaze niet gebruiken zonder te vertellen uw arts als u borstvoeding geeft een baby zijn.

Zie ook: de zwangerschap en borstvoeding waarschuwingen (in meer detail)

Voor het ontvangen van Voraxaze

In een noodsituatie kan het niet mogelijk zijn om uw zorgverleners vertellen als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Zorg ervoor dat elke arts de zorg voor uw zwangerschap of uw baby weet dat u deze medicatie hebben gekregen.

Voraxaze wordt geïnjecteerd in een ader via een IV. U vindt deze injectie in een kliniek of ziekenhuis te ontvangen. Voraxaze wordt meestal gegeven als een enkele injectie. De intraveneuze infusie zal ongeveer 5 minuten in beslag.

Drink veel vocht om jezelf gehydrateerd te houden terwijl u Voraxaze. Volg de instructies van uw arts over het type en de hoeveelheid vloeistoffen die je moet drinken.

Om ervoor te zorgen Voraxaze helpt uw ​​conditie en niet het veroorzaken van schadelijke effecten, zal uw bloed moeten vaak worden getest. Gebruik geen follow-up bezoeken met uw arts niet te missen.

Aangezien Voraxaze wordt gebruikt als een enkele dosis, is het geen dagelijkse doseringsschema.

Sinds Voraxaze door een zorgverlener wordt gegeven in een medische setting, een overdosis is onwaarschijnlijk.

Volg de instructies van uw arts over eventuele beperkingen op voedsel, dranken, of activiteit.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie op Voraxaze: netelroos; moeilijke ademhaling; zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Sommige mensen die een Voraxaze injectie zijn reactie op de infusie (wanneer het geneesmiddel wordt geïnjecteerd in de ader) had.

Vertel uw verzorger meteen als je

ernstige duizeligheid of zwakte

ernstige misselijkheid, het gevoel alsof u misschien flauwvalt

koud zweet, jeuk, gevoelloosheid of tintelend gevoel

plotselinge hoofdpijn

snelle hartslag, pijn op de borst; of

moeite met ademhalen.

Vaak Voraxaze bijwerkingen kunnen zijn

lichte misselijkheid

lichte hoofdpijn; of

Hoe wordt gegeven?

milde gevoelloosheid of tintelingen.

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen. U kan bijwerkingen te melden aan de overheid bij de regering-1088.

Andere geneesmiddelen kunnen interageren met Voraxaze, inclusief recept en over-the-counter geneesmiddelen, vitaminen en plantaardige producten. Vertel elk van uw zorgverleners over alle geneesmiddelen die u gebruikt, in het bijzonder leucovorin.

2.02.2013-11-27, 05:10:15

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedenis 04 jaar keurde de regering 2012

Methotrexaat Overdosering leucovorin, Fusilev, levoleucovorin calcium, Wellcovorin, glucarpidase

Wat gebeurt er als ik een dosis gemist?

Wat gebeurt er als ik een overdosis?

Wat moet ik vermijden?

Voraxaze bijwerkingen

Welke andere drugs zullen Voraxaze beïnvloeden?

Voraxaze (glucarpidase)