waarschuwingssignalen van diabetes problemen: schade aan de zenuwen, huid problemen, oogletsel, en nog veel meer

Michael Dansinger, M; Op 24 januari 2016

Wanneer uw bloedsuiker is uit de hand, kunt u beginnen met andere gezondheidsproblemen. Maar als je weet dat de waarschuwingsborden, kunt u ze in de kiem smoren of houd ze erger.

Dit begint meestal in je handen en voeten. Maar het kan ook invloed hebben op uw maag, darmen, blaas, genitaliën, het hart en andere delen van je lichaam. Raadpleeg uw arts meteen als je

Als u schade aan de zenuwen, kunt u verbeteren of vertragen de voortgang als je blijft je bloedsuikerspiegel bijna normaal. Sommige supplementen en medicijnen voor pijn, misselijkheid of seksuele problemen kan ook helpen.

Huidproblemen zoals gist infecties zijn een waarschuwing dat uw bloedsuikerspiegel te hoog is. U kunt symptomen zoals merken

Uw arts kan medicijnen voorschrijven voor schimmelinfecties, vooral als je ze vaak.

Kijk uit voor deze andere huid symptomen

Hoe eerder je krijgt de behandeling van problemen met de ogen, hoe beter. Hulp krijgen meteen als u deze waarschuwingssignalen opmerkt

oogletsel niet altijd symptomen veroorzaken, zelfs als het gevorderd. Dus is het belangrijk om een ​​oogarts zien ten minste eenmaal per jaar voor een grondige examen.

Als uw bloedsuikerspiegel erg hoog is na verloop van tijd, je een risico voor wat meer ernstige aandoeningen, met inbegrip van een coma of zelfs de dood. Bel uw arts meteen als u

Eenmaal daags langwerkende insuline voor volwassenen met type 1 en type 2 diabetes

Toujeo ®, bewezen

Do Toujeo geen rekening ® als u een lage bloedsuikerspiegel of als u allergisch bent voor insuline of voor een van de ingrediënten in Toujeo ® zijn.

Wat is Toujeo ®? (Insuline glargine injectie) 300 eenheden / ml

Prescription Toujeo ® is een langwerkende insuline gebruikt om de bloedsuikerspiegel bij volwassenen met diabetes mellitus te controleren.

Belangrijke veiligheidsinformatie voor Toujeo ® (insuline glargine injectie) 300 eenheden / ml

Do Toujeo geen rekening ® als u een lage bloedsuikerspiegel of als u allergisch bent voor insuline of voor een van de ingrediënten in Toujeo ® zijn.

Heeft naalden NIET hergebruiken of delen insulinepennen, zelfs als de naald is gewijzigd.

Tintelingen, pijn of gevoelloosheid in uw handen of vergoeding; Maagproblemen zoals misselijkheid, braken, of diarrhe; Een groot deel van blaasontstekingen of moeite met het legen van uw bladde; Problemen met het krijgen of behouden van een erectio; Duizelig of licht in het hoofd

Jeuk in vochtige plooien van je huid, zoals onder uw borsten, tussen de vingers en tenen, of in je oksel; Jeuk, pijn of afscheiding in uw Vagin; Voor onbesneden mannen, jeuk onder de voorhuid

Voordat u begint Toujeo ®, vertel uw arts over al uw medische aandoeningen, waaronder als u lever- of nierproblemen, als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden of als u borstvoeding geeft of van plan om borstvoeding te geven.

Hartfalen kan optreden als u samen met een insulinebehandeling met bepaalde geneesmiddelen die TZD; (Lhiazolidinediones), zelfs als je nooit hartfalen of andere hartproblemen heeft gehad. Als u al hartfalen, omdat het kan verergeren terwijl u TZDs met Toujeo ® nemen. Uw behandeling met TZD’s en Toujeo ® moet mogelijk worden veranderd of gestopt door uw arts als u nieuwe of verergering van hartfalen. Vertel uw arts als u een nieuwe of verergering van symptomen van hartfalen, met inbegrip

Vertel uw arts over alle medicijnen die u neemt, met inbegrip van OTC-geneesmiddelen, vitaminen en voedingssupplementen, met inbegrip van kruiden-supplementen.

Toujeo ® worden genomen tegelijkertijd eenmaal daags. Test uw bloedsuikerspiegel per dag, terwijl het gebruik van insuline, met inbegrip van Toujeo ®. Gebruik geen wijzigingen in uw dosis of soort insuline niet maken zonder te praten met uw arts. Controleer of u de juiste insuline voor elke injectie. Uw dosis voor Toujeo ® kan verschillen van andere insulines u hebt genomen zijn. Elke wijziging van insuline dient voorzichtig en alleen onder medisch toezicht worden gesteld.

Niet verdunnen of meng Toujeo ® met andere insuline of oplossing. Het zal niet werken zoals de bedoeling is en je kan de bloedsuikerspiegel controle, die kunnen ernstig zijn verliezen. Gebruik Toujeo ® alleen als de oplossing helder en kleurloos zonder zichtbare deeltjes.

Tijdens het gebruik van Toujeo ®, niet rijden of het bedienen van zware machines totdat u weet hoe Toujeo ® op u. Drink geen alcohol of gebruik maken van andere geneesmiddelen die alcohol bevatten.

De meest voorkomende bijwerking van iedere insuline, met inbegrip van Toujeo ®, is een lage bloedsuikerspiegel (hypoglykemie), die ernstig kunnen zijn en kunnen levensbedreigend zijn. Ernstige hypoglycemie kan schade toebrengen aan uw hart of de hersenen. Symptomen van ernstige lage bloedsuikerspiegel kunnen onder meer trillen, zweten, snelle hartslag, en wazig zien.

Toujeo ® kan ernstige bijwerkingen die kunnen leiden tot de dood, zoals ernstige allergische reacties veroorzaken. Krijg medische hulp meteen als je

Toujeo ® kunnen extra bijwerkingen waaronder zwelling, gewichtstoename, laag kaliumgehalte en reacties op de injectieplaats die kunnen bestaan ​​uit veranderingen in vetweefsel, verdikking van de huid, roodheid, zwelling en jeuk hebben.

Toujeo ® SoloStar ® is een wegwerp voorgevulde insulinepen. Praat met uw arts over de juiste injectietechniek en volg de instructies van een gebruiksaanwijzing die wordt geleverd met de pen.

De gezondheid van de gegevens is uitsluitend bedoeld voor algemene educatieve doeleinden. Uw arts is de enige beste bron van informatie over uw gezondheid. Raadpleeg uw zorgverlener als u vragen hebt over uw gezondheid of behandeling.

US.GLT.15.07.034

Haarverlies op je tenen, voeten, of onderbeen; Bruine vlekken van verhoogde de huid aan de zijkanten van je nek, oksel of lies, genaamd acanthosis nigricans

Wazig visio; Trouble READIN; Zie ringen rond lampen of donkere vlek; Erg gevoelig voor zonlicht en andere heldere ligh; Kan niet goed zien ‘s nachts

Erg band; Verliezen af ​​te wegen; Honger a lo; Krijg veel dorst en plassen vaak