wanneer moet ziekte van mijn kind te houden van haar huis, en wanneer kan ik stuur haar naar school?

Antwoord b; Tanya R. Altmann, MD, FAAP

Pediatricia; Mattel Children’s Hospital, UCLA

In het algemeen, kan ze rond andere kinderen na haar koorts is gegaan voor 24 uur en ze voelt zich beter. Als kind op een antibioticum voor reden is geplaatst, moet ze de medicatie eerder dan na 24 uur alvorens rond andere kinderen.

Als je je kind elke keer bleef thuis had hij de sniffles hij nooit zou zijn op school. En hoe ouder hij wordt, hoe moeilijker het is om make-up gemiste schoolwerk. Dus als hij voelt zich goed en heeft geen koorts, moet hij op school. Maar als uw kind koorts heeft (temperatuur boven 100,3), braken, met slechte diarree, hoesten tot een storm, heeft pijn interfereren met activiteit, of echt niet goed voelt, houdt hem thuis tot deze symptomen zijn onder controle .

Vaak zijn het de mildere symptomen (zoals een lichte loopneus en hoesten), dat ouders zich afvragen wat te doen. Alleen jij kan dat spel-dag beslissing te nemen, maar wees attent van anderen. Voordat je hem uit, denk je bij jezelf, zou ik nog een kind met dezelfde symptomen rond mijn zoon? U kunt altijd contact op met uw kinderopvang of kleuterschool. Zij kunnen specifieke richtlijnen voor als voorheen zieke kinderen kunnen terug te hebben.

U kent uw kind het beste, dus als je denkt dat er iets mis is, hem niet naar school te sturen. Als u bezorgd bent, bel uw kinderarts.

sourc; Antwoorden, Tanya R. Altmann MD, FAAP.