wanneer opioïden worden moeilijk te maag

Pijnbestrijding Trends

Als u een ernstige pijn, kan uw arts opioïden te behandelen voorschrijven. Deze medicijnen kunnen maagproblemen zoals misselijkheid, braken of verstopping, die kan je slechter in plaats van beter gevoel veroorzaken. Sommige van deze problemen verdwijnen snel. Andere kunnen gemakkelijk worden beheerd.

Niet genoeg vitamine D in uw systeem kan worden gekoppeld aan chronische pijn; In de afgelopen 10 jaar, hebben verschillende onderzoekers een verband tussen extreem lage vitamine D-niveaus en chronische, algemene pijn die niet reageert op de behandeling gevonden; Heel veel mensen in de wereld zijn lage draait op vitamine D. Een studie gepubliceerd in de Archives of Internal Medicine in 2009 toonde aan dat vitamine D-niveaus zijn gedaald onder alle Amerikaanse leeftijden, rassen en etnische groepen in de afgelopen twee decennia; Maar niet genoeg vitamine …

Afhankelijk van de aard van de problemen u ondervindt, kan uw plan voor noodhulp anders zijn.

Als je ziek om uw maag voelt na u start met opioïden

Vraag uw arts om hulp. Het is gebruikelijk voor mensen om misselijkheid of braken hebben wanneer zij beginnen met opioïden. Sommige stoppen met het innemen van hun medicijnen in plaats van de misselijkheid. Praat met uw arts voordat nemen van deze beslissing. Hij of zij kan een over-the-counter product aanbevelen of voorschrijven van een geneesmiddel, samen met de opioïden die helpt om misselijkheid te bestrijden.

Doe het rustig aan. Als je erg actief bent na het innemen van opioïden, kan het je misselijkheid erger. Sommige mensen vinden dat liggen voor een uur of zo na het innemen van het medicijn kan hen helpen beter te voelen.

Niet iedereen krijgt verstopping van opioïden, en als het gebeurt, is het voor iedereen verschillend. Hoe dan ook, er zijn stappen die u kunt nemen.

Volg uw gewoonten. Als je begint om problemen te hebben, zal uw arts willen weten

Niet meer dan 2 dagen wachten zonder een stoelgang voordat je in contact met uw arts.

Drink meer water. Dit alleen al helpt sommige mensen met een milde constipatie. Maar anderen kunnen hebben om meer te doen.

Het hebben van een warm drankje in de ochtend kan dingen in beweging door je maag-darmkanaal te krijgen. Vermijd dranken met cafeïne, zoals koffie en thee, en in plaats daarvan proberen warm water met citroen of kruidenthee.

Hoeveel stoelgang je met elke wee; Hoeveel water je drinkin; Hoe opgeblazen je gevoel bent; Hoe goed je eet