wanneer u uw arts tussen prenatale bezoeken bellen

Zwangerschap is een vreugdevolle tijd, evenals een levensveranderende, negen maanden durende reis vol met veel vragen. Met twee kostbare baby’s op de weg, kunt u veel problemen hebben als de maanden rollen door. Is mijn ochtendmisselijkheid typische? Waarom doet het pijn als ik plassen? Worden mijn tweeling tollen en schoppen zo veel als ze deden vorige week?

Wat is normaal? Wat zou een reden tot bezorgdheid? Je wilt niet dat uw arts moeite voor elk klein ding, maar hoe weet je wanneer je moet bellen tussen bezoeken? Als u zich zorgen maakt, kan een snelle oproep aan uw arts te helpen verlichten je geest. Maar als je niet zeker bent, kunnen deze richtlijnen helpen u weten wanneer u uw arts te bellen tussen prenatale bezoeken.

Problemen kunnen optreden tijdens de zwangerschap, zelfs bij gezonde vrouwen die het minst verwacht. Bepaalde gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk en zwangerschapsdiabetes, hebben vaak geen symptomen. Uw arts tests die u voor deze en andere gezondheidsproblemen tijdens uw prenatale bezoeken om te diagnosticeren en behandelen hen vroeg op.

Moms-to-be kan ook vaker infecties, zoals de griep, een infectie van de urinewegen, of bacteriële vaginose (BV), een vorm van vaginale infectie te ontwikkelen. Al deze infecties zijn gekoppeld aan vroeggeboorte, dus is het belangrijk om de behandeling. In feite kan de griep een zwangere vrouw ziek genoeg om ziekenhuiszorg nodig hebben te maken.

Tips voor Heartburn relie; Gezonde Diapering: The Basic; Dental Bezoek voor zwangere vrouwen

Deze gezondheidsproblemen hebben waarschuwingsborden dat je moet brengen om de aandacht van uw arts. Bijvoorbeeld, als u een infectie van de urinewegen, kunt u pijn en branderig gevoel als je plassen. Met een vaginale infectie, is er soms een sterke tip-off: een slechte ruikende afscheiding.

Wees je bewust van je lichaam. Als u één van de volgende symptomen opmerkt, vertel uw arts meteen. Wacht niet voor uw volgende afspraak.

Gezonde recepten Minus de Heartbur; Bescherm uw gezin tegen Germ; In verlegenheid gebracht door incontinentie?