warm-nevel versus cool-mist luchtbevochtiger: dat is beter voor een koud?

Voor hun veiligheid, gebruik dan altijd cool-mist luchtbevochtigers voor kinderen. Heet water of stoom uit een warming-nevel luchtbevochtiger of stoom verdamper kan een kind verbranden als hij of zij te dichtbij komt. In het geval van een lekkage, kan warm water ook verbranden.

Luchtbevochtigers voegen vocht aan de lucht, die gemakkelijk hoesten en congestie kunnen helpen door een verkoudheid. Warm-nevel en cool-mist luchtbevochtigers zijn even effectief in het bevochtigen van de lucht. Tegen de tijd dat de waterdamp van uw kind onderste luchtwegen bereikt, het is hetzelfde temperatuur ongeacht of het begon warm of koel.

Als u een luchtbevochtiger gebruikt, moet u het schoon te houden van minerale afzettingen en de groei van bacteriƫn en schimmels te voorkomen. Luchtbevochtigers die in het bezit stilstaand water, in het bijzonder cool-mist luchtbevochtigers, kunnen deze materialen verspreiden in de lucht. Warm-mist luchtbevochtigers algemeen verspreiden minder, indien aanwezig, van deze materialen in de lucht.

Het legen van de tank en het drogen van alle oppervlakken van de luchtbevochtiger dagelijks is een manier om veilig schoon te houden. Overweeg ook het vullen van de tank met gebotteld water dat wordt aangeduid met “gedistilleerd” of “gezuiverd”, die beide lager gehalte aan mineralen dan de meeste kraanwater.

Met

een bezoek aan uw arts