warme kompressen voor oogproblemen – topic overzicht

Warmte kan de pijn verlichten, te ontspannen spierspasmen, de bloedsomloop, en helpen genezen van een wond of andere problemen die het oog aantasten.

Droge warmte. Plaats een beschermende laag weefsel tussen een warme kompres en de huid. Verwarming pads en warm water flessen kan worden gebruikt op grotere oppervlakken hoeven warmte; Vochtige warmte. Handdoeken of washandjes kunnen worden geweekt in warm water, uitgewrongen, en op het gebied. Vochtige warmte is effectiever in het verlichten van spierpijn dan droge warmte.

Amy Atcha, 47, begon te vermoeden dat er iets mis was toen haar 72-jarige moeder, Judith Arcy, was niet in staat om een ​​menu te lezen of zie de nummers op haar mobiele telefoon. Na een bezoek aan de oogarts, de diagnose van haar moeder bleek leeftijd gerelateerde droge maculadegeneratie (AMD), een chronische, degeneratieve oogziekte die centrale visie verlies veroorzaakt zijn; AMD “komt niet op alle van een plotselinge,” legt David M. Kleinman, MD, MBA, associate professor in de oogheelkunde aan de Flaum Eye Institute, University …

Commerciële hot packs worden niet aanbevolen. Ze zijn vaak te zwaar en volumineus in de nabijheid van het oog. Ook als een commerciële hot pack lekken, chemicaliën uit de zak zou kunnen krijgen in het oog.