wat de oorzaak van chronische allergieën en allergische symptomen?

allergieën Trends

Zal uw allergiesymptomen beter of zelfs weg te gaan? Of zijn ze ‘chronische’, wat betekent dat ze hier voor de lange termijn?

Het is al moeilijk genoeg om te gaan met een allergie in het weekend, maar het omgaan met allergieën op het werk is een nog grotere uitdaging; Vraag iedereen die ooit Off dommelde in het midden van een belangrijke vergadering als gevolg van allergische symptomen of medicijnen; Allergische symptomen zijn de nummer 2 reden volwassenen missen werk “, zegt James Sublett, MD, een board-gecertificeerde astma en allergie specialist in Louisville, Ky; De gemiddelde werknemer met een allergie mist ongeveer één uur per week in de loop van een jaar. maar die ziek is vaak …

Sommige mensen, meestal kinderen, kan een allergie volledig ontgroeien. Anderen vinden dat met de leeftijd, hun allergische symptomen verlichten. Dat kan zijn omdat het immuunsysteem kan verzwakken met de leeftijd, en misschien kunnen opbrengen als sterke reactie op het allergeen.

Maar als een volwassene, als je eenmaal een allergie, is het meestal niet weg te gaan op zijn eigen.

Sommige mensen vinden dat hun allergieën verergeren na verloop van tijd. Dat is vooral het geval van voedselallergie latex of bijensteken, die kan leiden tot ernstige reacties bij elke opname.

Andere dingen die een groot verschil maken ook. Al duurt het is een zwaar pollenseizoen, of een nieuwe baan in een beschimmeld gebouw, voor allergieën voor oplaaien.

Als uw allergische symptomen erger lijken, kan er een andere reden zijn. Je zou nu een tweede allergie – of derde of vierde.

Het hebben van een allergie maakt je meer kans om anderen te krijgen. Dus als er een jaar uw ragweed symptomen lijken ernstiger, is het misschien een reactie op een allergeen dat is ook in de lucht.

Allergieën kunnen communiceren op onverwachte manieren. Bijvoorbeeld, tot een derde van de mensen die allergisch zijn voor pollen ook voedselallergieën die gelijkaardige proteïnen daarin, zoals bepaalde groenten en vruchten hebben. Artsen noemen dit “orale allergie syndroom. Je zou meer ernstige allergische reacties hebben als je blootgesteld aan beide tegelijk – bijvoorbeeld, als je een banaan te eten op het hoogtepunt van ambrosia allergie seizoen.

De sleutel is om uw klachten te beheren en uw arts laten weten als u veranderingen opmerken.

Je zou de schuld van uw triggers – de pollen in de lucht, de kat van uw beste vriend – voor uw symptomen; Maar eigenlijk, de meeste van die dingen zijn onschuldig. Wat echt veroorzaakt allergische reacties is je immuunsysteem. Het fouten onschuldige dingen in je omgeving voor een ernstige bedreiging en hen aanvalt. De symptomen die je krijgt zijn het resultaat.