wat er in je achtertuin voor de kinderen?

Het kan duur en tijdrovend om het opzetten van een kluis, leuke speeltuin voor de kinderen in de achtertuin. Een moeder, wiens zoon groeit uit een groot deel van de vroege kindertijd speelgoed ze hebben, is van plan een nieuwe speeltuin en vraagt ​​om input in onze opvoeding gemeenschap.

“Ik kocht een schommel vanavond en het zal hier volgende week. Dat zal een grote hit met de kinderen voor een tijdje, “zegt ze.

De discussie al snel verplaatst naar de voor- en nadelen van bepaalde swing sets – wat groeit met kinderen en wat niet, en of “vintage” metal sets zijn zo veilig als moderne houten versies. Een moeder beschrijft hoe ze aangepast haar houten schommel set, het omsluiten van een open ruimte onder de dia platform in een clubhuis, met een bankje en schoolbord.

Een andere moeder heeft een vliegtuig-vormig wip voor haar kinderen. “We hebben het vorig jaar van de Paashaas, en het kan tot zeven kinderen hebben op het in een keer, geweldig voor de verbeelding als goed. ‘Haar kinderen ook genieten van het proberen om tomaten te telen in hun kleine tuin plot.

Een deli sandwic; Een stuk van vers frui; Wat snoep of koekjes; Drive-through fare

Andere populaire spel items omvatten zand tafels, het grondwater, het aansluiten van tunnels, en opblaasbare zwembaden. Verschillende moeders er rekening mee dat ze blijven kleinere buiten te spelen items zoals ballen, bellen, stoepkrijt en zand speelgoed bijeengedreven en ingesloten in dekkisten.

Niet iedereen heeft een tuin vol met speeltoestellen. Een moeder zegt dat haar schuine achtertuin is geweldig voor het naar beneden rollen en sneeuw sleeën, maar dat speelgoed zoals een basketbalring en voetbal netto worden opgeslagen in de garage tot het tijd is om ze te gebruiken. Haar familie neemt groot voordeel van het park de buurt van de kinderen, evenals een andere moeder wiens erf bestaat voornamelijk uit de tuin ruimte.