wat iedere man moet weten over beroertes

Strokes zijn de vierde belangrijkste doodsoorzaak bij mannen, maar de meeste jongens kunnen niet de naam een ​​slag symptoom. Hier is hoe te herkennen en te voorkomen.

Als je net als de meeste van middelbare leeftijd jongens, heb je waarschijnlijk niet veel tijd te besteden zorgen te maken over het hebben van een beroerte. Immers, beroertes zijn een risico dat we associëren met later in het leven – iets te maken over nadat we met pensioen gaan en zijn uitgerust met onze eerste paar kunstgebitten.

Maar misschien moeten we een beetje meer bezorgd zijn. Strokes zijn immers de vierde meest voorkomende doodsoorzaak bij mannen – achter hart-en vaatziekten, kanker en ongevallen. Ze inderdaad vaker bij mannen ouder dan 65, maar kan op elke leeftijd. Strokes zijn ook meer kans fataal te zijn en eerder toeslaan bij mannen dan bij vrouwen.

De gevolgen van een beroerte kan worden verwoestende. Niet alleen kan een beroerte doden, maar niet-fatale beroertes kunnen achterlaten als u ernstig verzwakt, verlamd, of niet in staat om te communiceren.

Echter, het nieuws is niet allemaal somber. Volgens de National Stroke Foundation, 80% van alle beroertes worden voorkomen. Dus het is tijd om uw kansen te verbeteren. Als je in gevaar, moet u de symptomen van een beroerte te leren en een aantal wijzigingen in uw levensstijl.

Er zijn eigenlijk twee verschillende slagen.