wat is een depressie? overzicht, symptomen, oorzaken en behandelingen

depressie Trends

Soms lichamelijke problemen kan leiden tot depressie. Maar op andere momenten, symptomen van depressie zijn onderdeel van een complexe psychiatrische problemen. Er zijn verschillende types of subtypes van depressie, met inbegrip

Een persoon met een ernstige depressie of depressieve stoornis, voelt een diepe en constante gevoel van hopeloosheid en wanhoop.

Depressie wordt gekenmerkt door een combinatie van symptomen die interfereren met het vermogen van de persoon om te werken, te studeren, slapen, eten, en genieten van een keer plezierige activiteiten. Major depressie kan slechts een keer voorkomen, maar meer in het algemeen gebeurt meerdere malen in een mensenleven.

Symptomen van depressie omvatten

Ongeveer 25% van de mensen die in het ziekenhuis opgenomen voor depressie lijden wat psychotische depressie genoemd. Naast de symptomen van depressie, kunnen mensen met psychotische depressie

Terwijl mensen met andere psychische stoornissen, zoals schizofrenie, ook deze symptomen, mensen met een psychotische depressie hebben meestal symptomen die de wanhoop en negativisme van depressie weer te geven, zoals de diepe gevoelens van hopeloosheid, gestraft, of een zonde hebben begaan. Mensen kunnen ook schamen of beschaamd te zijn en proberen hun psychotische symptomen te verbergen, of de intensiteit, die kan de diagnose van deze aandoening moeilijk te minimaliseren.

Dysthymie, soms aangeduid als een vorm van chronische depressie, een minder ernstige vorm van depressie, maar de symptomen van depressie hangen voor een lange tijd, typisch jaren. Degenen die lijden aan dysthymie zijn meestal in staat om normaal te functioneren, maar lijken steeds ongelukkig.

Het is gebruikelijk dat een persoon met dysthymie ook grote depressie tegelijkertijd, zwaaiend in een depressieve episode en vervolgens terug naar een mildere stand van dysthymie. Dit is de zogenaamde dubbele depressie.

s nieuwe e-serie over diagnose, de behandeling, en leven met binge eating disorder

Depressieve disorde; Dysthymie en chronische depressie (nu genaamd aanhoudende depressieve stoornis; Seasonal Affective disorde, Psychotic depressio; bipolaire depressie