wat is een koud? oorzaken van verkoudheid, symptomen van verkoudheid, behandeling van verkoudheid en meer

Iedereen krijgt een koude van tijd tot tijd. Kinderen krijgen meer last van dan volwassenen.

Onder de Affordable Care Act, zullen veel ziektekostenverzekering plannen dekken preventieve zorg, met inbegrip van controles, vaccinaties en screening tests zonder kosten voor jou. Kom meer te weten.

Health Insurance Center

Er is geen remedie voor een koud. Antibiotica zal niet genezen van een verkoudheid. Als je verkouden, de behandeling van de symptomen.

Veel verschillende virussen veroorzaken verkoudheid, maar de symptomen zijn meestal dezelfde

U zult waarschijnlijk voelt een koude kom op in de loop van een paar dagen. Als de koude erger wordt, kan je neus verstopte met dikkere slijm te krijgen.

Een koude is niet hetzelfde als de griep (influenza). Griepachtige symptomen zijn erger en kom sneller. Als u de griep, kunt u het gevoel erg moe. Je kan ook een koorts en rillingen, veel pijn en pijn, hoofdpijn, en een hoest.

Als je het gevoel dat je een koud de hele tijd, of als verkoudheid symptomen langer dan 2 weken kan je een allergie of sinusitis. Bel uw arts.

Goede thuis behandeling van een verkoudheid kan helpen zich beter voelt. Als je een verkoudheid

Loopneus en sneezin; Rood oog; Keelpijn en coug; Hoofdpijn en pijn in het lichaam

Krijg extra rust. Vertragen een beetje van uw gebruikelijke routine. U hoeft niet thuis te blijven in bed, maar probeer niet om anderen bloot te stellen aan uw koud; Drink veel vocht. Dit kan helpen kalmeren een zere keel en dun het slijm in je neus en longen. Hete vloeistoffen-zoals warm water, thee of soep met een heleboel bouillon-helpen verlichten van een verstopte neus en hoofd; Gebruik een luchtbevochtiger in uw slaapkamer en neem warme douches naar een verstopte neus en hoofd te verlichten. Saline druppels kan ook helpen dik of gedroogd slijm af te voeren; Als je voelt dat slijm in de achterkant van je keel (postnasal drip), gorgelen met warm water. Dit zal helpen om uw keel beter te voelen; Gebruik papieren zakdoekjes, geen zakdoekjes. Dit zal helpen om uw koude verspreiding; Als je neus krijgt rood en rauw, zet een schar van vaseline op de zere gebied.