wat is uw dieet tekort?

Iedereen die op een rage dieet is pijnlijk bewust van een aantal dingen die nu ontbreken in het bord. Oh, hoe je verlangen naar de eenvoudige dingen die je nam voor lief – de hamburger met het broodje, de fast food bagel die niet hebben uw schrapen driekwart van de roomkaas met een servet, de eenvoud van een container te gieten van half-en-half in uw koffie in plaats van het laten van de mok verkillen terwijl u wacht op de serveerster naar de werper van magere melk te brengen.

Maar niet alles wat uw dieet plan verbiedt laat zo’n voor de hand liggende gat in je leven. Dat is misschien niet een goede zaak zijn. Zonder dat je het merkt, kan uw rage dieet worden uitsnijden van voedingsmiddelen die je belangrijke vitaminen en voedingsstoffen die je echt nodig hebt.

Terwijl het verliezen van gewicht is natuurlijk geweldig voor je gezondheid, het is niet het enige wat je hoeft te maken over. Maar dat is alles wat elke rage dieet is ontworpen om te doen. Goede voeding is vaak naast de kwestie.

Ik denk dat mensen het zicht van de voeding als ze op dieet te verliezen “, zegt Elisa Zied, RD, een woordvoerster van de Dietetic Association.” Maar als je niet krijgen van goede voeding, je bent niet van plan om goed te voelen.

Dus naast die veel missen patat en ijs, wat zou je vertrekken uit je dieet? sprak met een aantal experts om uit te vinden wat er ontbreekt in fad dieet plannen. In sommige gevallen kan het heel wat zijn.

Uiteraard bedoelen we niet om het probleem te overdrijven. Je zal niet doodvallen van een voedingstekorten na een paar maanden van het volgen van een rage dieet plan. spoedeisende hulp van onze natie niet zijn overstroomd met een laag gelegd door scheurbuik en rachitis rage lijners.

Maar het is gemakkelijk om het probleem te onderschatten, ook. Chronische voedingstekorten kan je vervallen en zich onwel voelt.

Ik zeker zien mensen die voedingsproblemen van een dieet, “Zied vertelt.” Je moet laboratoriumtests komen om ervoor te zorgen. Maar soms is het duidelijk. Hun huid is vaal, hun lippen kraken, of ze hebben een slechte adem.

Voedingstekorten kan ook leiden tot meer ernstige problemen, met name voor mensen die al andere medische aandoeningen. Veel vitaminen en voedingsstoffen getoond helpen voorkomen van ernstige ziekten, zoals kanker en hartziekten. Vasthouden aan een onevenwichtige voeding voor een lange tijd kan leiden tot ernstige gevolgen.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Kip, chocolade, salades, desserts, soep