wat te doen als je een huidallergie vermoedt

allergieën Trends

Lief dagboek, het parfum dame surprise-spritzed me. Nu heb ik een rode, jeukende huiduitslag.

Voordat u een behandeling te starten, een bezoek aan een arts om er zeker van allergieën veroorzaken problemen van uw kind. Als je eenmaal weet dat hij heeft echt seizoensgebonden allergieën, kunnen deze snelle tips broodnodige hulp te bieden; Blijf binnen. De beste manier om allergische symptomen te behandelen is om allergenen te beginnen met te vermijden. Dus wanneer pollen telt stijgen, houden kinderen binnenshuis zo veel mogelijk. Pollen is meestal op zijn hoogtepunt halverwege de ochtend, vroeg in de avond, en als de wind waait; Gebruik Saltwater. Het hebben van een aangesloten-up neus …

Het kennis nemen van wat u in contact komen met, welke symptomen ontwikkelen – en waar – kan u helpen bij het identificeren en te voorkomen dat uw allergie triggers. Ook kunt u uw arts aanwijzingen geven over de oorzaak van uw allergieën.

Parfums, bepaalde metalen, kleurstoffen, en latex (rubber) zijn vaak voorkomende oorzaken van een allergische huidreactie heet contact dermatitis. Voedingsmiddelen en zelfs sommige medicijnen kunnen netelroos, die een andere vorm van huidallergie zijn veroorzaken. Hives zijn jeukende en zien eruit als gezwollen rode vlekken of striemen op de huid.

Zwelling van de diepere huidlagen heet angioedeem. Het kan gebeuren, samen met netelroos en vaak van invloed op de oogleden, lippen, tong, handen en voeten.

Een allergische huidreactie kunnen beginnen direct nadat je iets aanraakt. U kunt ook ineens allergisch voor iets dat je nog nooit de moeite heeft genomen geworden. Dus, sluit niet uit dat als de trigger iets wat je hebt gebruikt voor jaren.

Houd er ook rekening mee dat uw klachten niet tevoorschijn kunnen komen voor een dag of twee nadat u blootgesteld bent.

Huidallergie symptomen verdwijnen vaak op hun eigen in een week of twee, maar de behandeling kunt u zich meer comfortabel in de tussentijd te maken.

Als u ernstige symptomen zoals moeite met ademhalen of zwelling in je keel, konden zij tekenen zijn van een levensbedreigende reactie genoemd anafylaxie. Bel uw arts meteen.

Als u een ernstige allergieën, moet u twee adrenaline injectie kits met u te allen tijde en gemakkelijk beschikbaar. Als u enig teken van anafylaxie ervaren, aarzel dan niet om de epinefrine auto-injector te gebruiken, zelfs als die symptomen lijken niet te zijn allergie gerelateerde. Met behulp van de auto-injector voorzorg zal je geen kwaad doen.

BRONNEN

Academie van Astma en Immunologie: “Allergische huidaandoeningen: tips om te onthouden.”

Academy of Family Physicians: “huiduitslag en andere veranderingen.”

Astma en Allergie Foundation of America: “Skin”.

UpToDate: “Patiënt informatie: Hives (urticaria) (Beyond the Basics;” Patiënt informatie: Contact dermatitis (inclusief latex dermatitis) (Beyond the Basics).