wat te doen wanneer de baby is te laat

De kwekerij is geschilderd, hangen de mobiele’s over de wieg, en tientallen schattige onesies zijn perfect gevouwen in een ladekast. Dus, waar is de baby?

Uw OB gaf je een vervaldatum negen maanden geleden, maar je kleintje verschijnen niet op schema. Uw vrienden en familie blijven vragen, “Wanneer is de grote dag? ‘ Nu dat het voorbij is, weet je niet wat te zeggen.

Uw OB gaf je een vervaldatum dat was 40 weken na de eerste dag van je laatste menstruatie. Vanwege data zijn niet in steen gebeiteld, dat wel. Zwangerschap berekeningen kunnen worden uitgeschakeld door een week of twee, vooral als je niet herinneren de exacte datum van uw laatste periode.

De meeste baby’s komen tussen de 38 en 42 weken van de zwangerschap. Als baby’s niet zijn aangekomen in week 42, worden ze beschouwd als te laat – of post-termijn.

Tips voor Heartburn relie; Gezonde Diapering: The Basic; Dental Bezoek voor zwangere vrouwen

Niemand is zeker waarom sommige baby’s maken een vertraagde intrede in de wereld. Niets wat je wel of niet te doen tijdens uw zwangerschap veroorzaakt uw baby tot het nemen van een langere verblijf in je baarmoeder.

U kunt echter meer kans om te leveren laat als u

Het leveren van meer dan twee weken na de vervaldatum kan een aantal risico’s hebben. De perinatale sterfte (doodgeboorte plus vroege neonatale sterfte) bij meer dan 42 weken van de dracht is tweemaal die op termijn (4-7 sterfgevallen vs. 2-3 sterfgevallen per 1000 leveringen).

Mogelijke problemen met een post-term levering omvatten

Gezonde recepten Minus de Heartbur; Bescherm uw gezin tegen Germ; In verlegenheid gebracht door incontinentie?