wat te verwachten vóór CABG

U kunt tests om je voor te bereiden voor coronaire bypass operatie (CABG) hebben. Zo kan u bloedtesten, een ECG (electrocardiogram), echocardiografie, een kist x ray, hartkatheterisatie en coronaire angiografie hebben.

Uw arts zal u vertellen hoe te bereiden op CABG. Hij of zij zal u adviseren over wat je kunt eten of drinken, welke medicijnen te nemen, en welke activiteiten te stoppen (zoals roken). U zult waarschijnlijk opgenomen in het ziekenhuis op de dag van de operatie.

Als tests voor coronaire hartziekten laten zien dat u een ernstige blokkades in je coronaire (hart) slagaders, kan uw arts u toe te laten tot het ziekenhuis meteen. U kunt CABG die dag of de dag erna.

Wanneer een hartaanval gebeurt, kunnen eventuele vertragingen in de behandeling dodelijk zijn.

Het kennen van de waarschuwing symptomen van een hartaanval en welke maatregelen u kunt uw leven of iemand anders te redden.

De NHLBI heeft een nieuwe reeks informatieve, gemakkelijk te lezen hartaanval materialen om het publiek beter te begrijpen van de feiten over hartaanvallen en hoe snel om een ​​leven te redden om te handelen gemaakt.

Klik op de links naar de NHLBI nieuwe hartaanval materialen te downloaden of te bestellen

“Do not Take a Chance met een hart aanval: Ken de feiten en de Wet snel” (ook beschikbaar in het Spaans)

“Heart Attack: Ken de symptomen. Actie ondernemen.”

“Leer Wat een hartaanval Feels Like-It Could uw leven redden”