wat te verwachten voor het gebruik van een Holter of eventmonitor

Uw arts zal een lichamelijk onderzoek doen alvorens u een Holter of gebeurtenis monitor. Hij of zij kan

U kunt een ECG (electrocardiogram) test voordat uw arts stuurt je naar huis met een Holter of gebeurtenis monitor.

Een ECG is een eenvoudige test die de elektrische activiteit van uw hart neemt een paar seconden. De test laat zien hoe snel je hart klopt en het ritme (stabiel of onregelmatig). Een EKG registreert ook de kracht en de timing van de elektrische signalen als ze door je hart passeren.

Een standaard EKG zal niet detecteren hartritmestoornissen die niet gebeuren tijdens de test. Om deze reden, kan uw arts u een Holter of gebeurtenis beeldscherm geven. Deze monitors zijn draagbaar. U kunt één dragen terwijl het doen van uw normale dagelijkse activiteiten. Dit verhoogt de kans op opname symptomen die slechts éénmaal in een tijdje.

Uw arts zal uitleggen hoe om te dragen en het gebruik van de Holter of gebeurtenis monitor. Meestal zult u het kantoor verlaat draagt.

Elk type monitor is iets anders, maar de meeste hebben sensoren (de zogenaamde elektroden) die hechten aan de huid op je borst met behulp van kleverige patches. De sensoren moeten goed contact met de huid. Slecht contact kunnen slechte resultaten tot gevolg hebben.

Olie, te veel zweet, en haar kan de patches te houden van het vasthouden aan je huid. Het kan nodig zijn om het gebied te scheren op je borst waar uw arts de patches zal hechten. Als je moet de patches te vervangen, moet u het gebied schoon te maken met een speciale prep pad dat de arts zal bieden.

Het kan nodig zijn om een ​​kleine hoeveelheid van de speciale pasta of gel gebruiken om de patches houden aan uw huid. Sommige plekken zijn voorzien van pasta of gel op hen.