wat zijn de symptomen van een allergische reactie?

allergieën Trends

Symptomen van een allergische reactie variëren. Het hangt af van welke delen van je lichaam worden aangetast en hoe ernstig uw reactie is.

Chronische sinus of allergie problemen kunnen achterlaten als u het gevoel alsof je neus voortdurend wordt gevuld. Weer vrij ademen, velen sinus patiënten vertrouwen op nasaal irrigatie, een techniek die spoelt verstopte neus met behulp van een zoutwater oplossing; “Ik vind het de eerste verdedigingslinie in het omgaan met ingewikkelde problemen sinus en allergie problemen,” zegt Evangeline Lausier, MD, assistent professor in de klinische geneeskunde en directeur van de klinische diensten in dienst van Duke University’s …

Je kon de huid kwesties, waaronder

Je zou kunnen andere problemen hebben, ook

Dat is de naam voor een allergische reactie die het plotselinge en levensbedreigende.

Een van de symptomen van anafylaxie is shock. Als je in shock, zijn de organen van je lichaam niet genoeg bloed krijgen, omdat uw bloeddruk gevaarlijk laag. Als de daling van BP is een plotselinge en drastische, kan dit leiden tot bewusteloosheid, hartstilstand, of de dood.

Een persoon in shock kan bleke of rode, bezwete of droog, verward, angstig, of onbewust zijn.

Hun ademhaling kan worden gewerkt of lawaaierige, of ze kunnen niet in staat om te ademen zijn.

Als u een ernstige allergieën, moet u twee adrenaline injectie kits met u te houden en binnen te allen tijde gemakkelijk te bereiken. Als je het gevoel dat anafylaxie kan gebeuren, bel 911 en gebruik je epinefrine auto-injector meteen, zelfs als je niet zeker of de symptomen zijn allergie-gerelateerd.

Rednes; itchin; swellin; Blisterin; Weepin; Crustin; Ras; Uitbarsting; Jeukende bulten of striemen genaamd netelroos

BRON

William Larry Haith, DO, FAAEM, Consulting Team, Department of Emergency Medicine, Zuid-Maine Medical Center; Academy of Allergy, Asthma & Immunology.