wei-eiwit achtergrond

Natuurlijke Standard® Patient Monografie, Copyright © 2016 (). Alle rechten voorbehouden. Commerciële distributie verboden. Deze monografie is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden, en mag niet worden opgevat als specifiek medisch advies. Je moet overleggen met een gekwalificeerde zorgverlener alvorens beslissingen te nemen over behandelingen en / of aandoeningen.

Melk bestaat uit twee belangrijke soorten eiwitten, caseïne en wei klasse klasse.

Wei-eiwitten bevatten hogere niveaus van essentiële aminozuren. Ze worden gebruikt in roomijs, brood, soep, babyvoeding, en andere voedingsmiddelen.

Wei-eiwitproducten kunnen worden verwerkt in een aantal manieren. De eindproducten hebben vaak verschillende eiwitten, suikers, mineralen en vet.

Wei-eiwit is een goed verteerbare eiwitbron. Het is ook een populaire eiwit supplement voor de verbetering van het immuunsysteem en spierkracht. Het wordt ook gebruikt om te voorkomen hartziekte, diabetes, en botverlies.

Er zijn duidelijke aanwijzingen voor het gebruik van wei-eiwit ondersteuning voor het verlichten van allergische symptomen, vermindering van eetlust en verschaffen proteïne. Er is redelijk goed bewijs om het gebruik ervan te ondersteunen voor de verbetering van de bloedsuikerspiegel, het verbeteren van spiermassa en kracht, en het bevorderen van gewichtsverlies. Meer onderzoek is nodig om deze bevindingen te bevestigen.

Deze evidence-based monografie is opgesteld door The Natural Standard Research Collaboration