werken comfortabel

Pijnbestrijding Trends

Het hebben van artritis kan het moeilijk maken om een ​​groot aantal eenvoudige taken uit te voeren in het kantoor, uit het bezit van een pen te typen om het openen van een deur. Met behulp van eenvoudige hulpmiddelen en gadgets kunnen helpen verlichten uw frustratie en kunt u meer comfortabel te werken.

Gebruik flexibele rubberen handgrepen op iets dat te klein is voor u om vast te houden, zoals pennen, potloden, en briefopeners. Naast het maken van een groot aantal taken gemakkelijker, kunnen rubberen grepen ook helpen verminderen de druk op je vingers en handen.

Ronde deurknoppen kan vooral moeilijk voor mensen met artritis te beheren. Gebruik een deurknop adapter, een deurkruk die past over elke standaard ronde deurknop. Het laat je open deuren door simpelweg de hendel omhoog of omlaag te duwen.

Kleine knoppen op lampen kunnen bijna onmogelijk om mee te keren artritis vingers. Een lamp adapter kan elk metalen lamp te zetten in een vleugje lamp met drie niveaus van helderheid. Schroef een lamp adapter in de gloeilamp socket en u kunt de helderheid van de lamp met de aanraking van een hand te passen.

Het is belangrijk om comfortabel te blijven terwijl u werkt. Het hebben van uw bureau en stoel op een comfortabele hoogte kan echt helpen. Gebruik been extenders op elk bureau of stoel om de hoogte te stellen en hen meer comfortabel te gebruiken.

Met een schaar is vaak moeilijk als je artritis. Verende schaar doen het meeste werk voor u. Ze zijn geweldig in de keuken en de tuin, ook.

Met behulp van een sleutel is niet zo makkelijk als je artritis. Als u problemen met de toetsen hebben, probeer dan een sleutel turner. Dit is een apparaat dat gemakkelijk klikt op een willekeurige toets om het breder en makkelijker te grip en turn te maken. U kunt ook wikkel elektrische tape rond de top van de sleutel om het groter te maken.