westcort cream

Verminderen jeuk, roodheid en zwelling geassocieerd met vele huidaandoeningen.

Westcort crème is een actueel corticosteroïd. Het werkt door het verminderen van ontsteking van de huid (roodheid, zwelling, jeuk en irritatie).

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Westcort crème. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing

Sommige geneesmiddelen kunnen een wisselwerking met Westcort crème. Omdat er weinig of geen van Westcort crème wordt geabsorbeerd in het bloed, het risico dat de interactie met een ander geneesmiddel laag.

Vraag uw zorgverstrekker als Westcort crème kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of verandering van de dosering van een geneesmiddel.

Gebruik Westcort crème zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het geneesmiddel voor de exacte dosering instructies.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe Westcort crème te gebruiken.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen kleine, bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of. Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden

Branden, droogheid, jeuk, of milde huidirritatie.

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong); acne-achtige uitslag; overmatige haargroei; ontstoken haarzakjes; ontsteking rond de mond; jeuk, branderigheid, pijn, roodheid of zwelling van de huid niet aanwezig voor het gebruik van Westcort ijs; spier zwakte; symptomen van een hoge bloedsuikerspiegel (bijv, verhoogde dorst, honger, of plassen, verwardheid, ongebruikelijke slaperigheid, blozen, snelle ademhaling); dunner, het ontharden, of verkleuring van de huid; ongewone gewichtstoename, vooral in het gezicht.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Heeft u vragen over bijwerkingen hebben, contact op met uw zorgverzekeraar. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen. Om bijwerkingen op de juiste bureau melden, lees dan de Gids voor rapportage problemen bij de FDA.

Neem contact op 1-800-222-1222 (de Amerikaanse Vereniging van Poison Control Centers), uw plaatselijke antigifcentrum of meldkamer onmiddellijk.

Bewaar Westcort crème bij kamertemperatuur, tussen 59 en 77 graden F (15 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Westcort crème buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Deze informatie mag niet worden gebruikt om te beslissen al dan niet te Westcort crème of een ander geneesmiddel te nemen. Alleen uw zorgverzekeraar heeft de kennis en training om te beslissen welke medicijnen precies bij u passen. Deze informatie doet geen aanbevelingen voor de geneeskunde als veilige, effectieve of goedgekeurd voor de behandeling van elke patiënt of gezondheidstoestand. Dit is slechts een korte samenvatting van algemene informatie over Westcort crème. Het bevat niet alle informatie over de mogelijke toepassingen, routebeschrijvingen, waarschuwingen, voorzorgsmaatregelen, interacties, bijwerkingen, of risico’s die van toepassing kunnen zijn op crème Westcort. Deze informatie is niet specifiek medisch advies en geen informatie die u ontvangt van uw zorgverzekeraar te vervangen. U moet met uw zorgverlener voor volledige informatie over de risico’s en voordelen van het gebruik Westcort crème praten.