Wodka bijna vermoord me ‘

Na het drinken van een liter wodka met haar vrienden naar het einde van de looptijd te vieren, Anna begon te glijden in een coma.

Het was bijna het einde van de looptijd, en om te vieren, een vriend van Anna suggereerde ze dronken. “Een van de jongens ziet er ouder, dus ging hij naar ons alcohol te kopen”, zegt Anna, 15. “Ik vroeg om een ​​alcopop, maar hij bracht een liter fles wodka.

Ik haatte de smaak, maar ik besloot dat ik de hele fles te drinken – en dat is precies wat ik deed. De anderen gedeeld koolzuurhoudende wijn. Ik herinner me ziek, maar ik weet niet veel meer herinneren.

Rond 10:30, werd Anna gevonden ingezakt buiten de jeugdclub. Voor 10 minuten, vrienden geprobeerd, maar niet in geslaagd om haar om haar ogen te openen. Een ambulance werd gebeld. De bemanning kon haar niet wakker. Het was 11:15. Haar hartslag was gevaarlijk laag.

Ik heb net bevroor

Zoals Anna werd in allerijl naar East Surrey Hospital in Redhill, haar moeder Joanna ontving het verschrikkelijke nieuws: haar dochter was bewusteloos. “Ik bevroor,” zegt ze. “Toen ik A & E bereikt, Anna was op een trolley met druppels in haar neus en een drain in haar keel.

De doktoren opende haar ogen en scheen een zaklamp in hen, en haar ogen had gelijk teruggedraaid. Ze vroegen me of ze nam drugs, maar ik zei nee “, zegt Joanna.” Gek genoeg, zou ik nooit ongerust over alcohol. Ze wisten niet eens de smaak.

De artsen zijn erin geslaagd om haar ronde in A & E te brengen en zij werden pompen vloeistoffen in haar. Ze had ernstige uitdroging, maar ze kreeg haar om te reageren.

Maar op 3:00, de monitoren aangesloten op Anna begon piept luid. Haar hartslag was gekelderd. Anna ging in een coma, zodat ze begon haar te injecteren met medicijnen om haar te doen herleven. Ze leek te sterven.

Voor bijna een uur, medisch personeel probeerde verschillende drugs “, zegt Joanna.” Gelukkig, weer gestabiliseerd zij en de alarmen gingen rustig. Haar kleur verbeterd en ze begon om meer diep te ademen.

Dan op 05:00, Anna plotseling ging rechtop zitten en zei: ‘Waar ben ik? Ik heb de loo! ‘ Ze heeft gezworen om nooit meer dronken te krijgen. Ze leerde haar les.

Het alarm ging rustig

“Ik kan niet de geur van alcohol nu staan”, zegt Anna.

Ontdek hoe binge drinking invloed op je lichaam en geest.

03/11 /

03/11 /

Alcohol mythe buster

Test uw kennis van de aan alcohol gerelateerde risico’s en zorg ervoor dat je volledig op de hoogte. Kunt u feit van fictie te vertellen?

‘Sociale drinkers’ kunnen veroorzaken net zo veel schade aan hun gezondheid als binge drinkers en alcoholisten

Advies voor jongeren over de risico’s van seks en alcohol, met inbegrip van soa en zwangerschap

Bent u een sociale drinker?

Alcohol en seks