wrat remover

Er zijn vele merken en vormen van salicylzuur beschikbaar. Niet alle merken zijn op deze bijsluiter.

Salicylzuur is keratolytische (peeling agent). Salicylzuur veroorzaakt afstoten van de opperhuid.

Salicylzuur topicale (de huid) wordt gebruikt bij de behandeling van acné, roos, seborroe of psoriasis en likdoorns, eeltplekken en wratten.

Salicylzuur topicale kan ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze medicatie gids.

Salicylzuur actueel kan een zeldzame, maar ernstige allergische reactie of ernstige huidirritatie veroorzaken. Stop met het gebruik van dit geneesmiddel en krijg dringende medische hulp als u: netelroos, jeuk; moeilijke ademhaling, licht gevoel in het hoofd; of zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

Je moet geen gebruik maken van salicylzuur actueel als je allergisch bent.

Mis deze medicatie aan een kind of tiener met een koorts, griep symptomen, of waterpokken niet geven. Salicylzuur kan het syndroom van Reye, een ernstige en soms fatale aandoening bij kinderen veroorzaken.

Vraag uw arts of apotheker of het veilig is voor u om dit geneesmiddel te gebruiken als u andere medische aandoeningen, in het bijzonder

lever- of nierziekte

diabetes; of

bloedsomloop problemen.

Het is niet bekend of salicylzuur actueel een ongeboren baby zal schaden. Gebruik dit geneesmiddel niet zonder advies van een arts als u zwanger bent.

Het is niet bekend of salicylzuur actuele overgaat in de moedermelk of als het een zogende baby kan schaden. Gebruik dit geneesmiddel niet zonder advies van een arts als u borstvoeding geeft een baby zijn.

Dit geneesmiddel mag niet worden gebruikt op een kind jonger dan 2 jaar oud.

Salicylzuur actueel is in vele verschillende vormen, zoals vloeibare, gel, lotion, crème, zalf, schuim, zeep, shampoo, doek pads en huidpleisters. Gebruik het medicijn precies zoals aangegeven op het etiket, of zoals voorgeschreven door uw arts. Niet gebruiken in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen.

Salicylzuur actueel kan een zeldzame, maar ernstige allergische reactie of ernstige huidirritatie veroorzaken. Voordat u begint met het gebruik van dit geneesmiddel, kunt u ervoor kiezen om een ​​”test dosis” van toepassing zijn om te zien of u een reactie hebben. Breng een zeer kleine hoeveelheid van het geneesmiddel 1 of 2 kleine gebieden acne elke dag gedurende 3 dagen in een rij. Als er geen reactie ontstaat, onder de totale voorgeschreven hoeveelheid op de 4e dag.

Gebruik dit geneesmiddel niet door de mond. Het is uitsluitend bestemd voor gebruik op de huid.

Voorzichtig schoon en droog het getroffen gebied. Bij de behandeling van wratten of eelt, kunt u verwijder voorzichtig alle losse weefsel met een zachte borstel, washandje of nagelvijl. Week de huid gedurende 5 minuten voor het aanbrengen van het geneesmiddel.

Het kan nodig zijn om het schuim of lotion voor gebruik schudden. Volg alle aanwijzingen op het product label.

Snijd de patch huid om het gebied dat u de behandeling past. Volg alle aanwijzingen op uw medicatie label over hoe lang de patch huid te dragen.

Gebruik salicylzuur actueel regelmatig naar het meest profiteren. Het kan enkele dagen duren voordat uw symptomen verbeteren.

Bel uw arts als uw symptomen niet verbeteren of als ze erger worden tijdens het gebruik van salicylzuur actueel.

Gebruik geen salicylzuur actueel voor de behandeling van een huidaandoening of dat niet is gecontroleerd door uw arts.

Bewaren bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte.

Houd het schuim bus uit de buurt van open vuur of grote hitte. De bus kan exploderen als het te warm wordt. Niet doorboren of verbranden een lege spuitbus.

Gebruik de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Sla de gemiste dosis over als het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Gebruik geen extra medicijnen om de gemiste dosis.

Een overdosis van salicylzuur is naar verwachting niet gevaarlijk te zijn. Seek dringende medische aandacht of bellen met de Poison Hulplijn op 1-800-222-1222 als iemand per ongeluk de medicatie heeft ingeslikt.

Wrat remover geneeskunde kunnen ontvlambaar zijn. Niet gebruiken in de buurt van grote hitte of open vuur, zoals een brandende kaars. Was de geneeskunde uit handen voordat u een haar styling apparaat (zoals een curling of stijltang). Hoge hitte kan het medicijn te ontsteken en brandwonden veroorzaken.

Rook niet, totdat de gel volledig is opgedroogd op uw huid.

Voorkom dat dit medicijn in uw ogen, neus, mond, anus of vagina. Als dit wel gebeurt, spoelen met water. Gebruik niet de geneeskunde op zonverbrande, windburned, droge, ruwe, geïrriteerde of beschadigde huid.

Vermijd het gebruik van andere geneesmiddelen op de gebieden die u behandelen met salicylzuur actueel, tenzij uw arts u dat zegt.

Salicylzuur actueel kan een zeldzame, maar ernstige allergische reactie of ernstige huidirritatie veroorzaken. Deze reacties kunnen slechts een paar minuten optreden nadat u het geneesmiddel toe te passen, of binnen een dag of langer erna.

Stop met het gebruik van dit geneesmiddel en krijg dringende medische hulp als u tekenen van een allergische reactie: netelroos, jeuk; moeilijke ademhaling, licht gevoel in het hoofd; zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

Stop het gebruik van salicylzuur actuele en bel uw arts onmiddellijk als u

ernstige hoofdpijn, geluid in uw oren, problemen met horen, denken problemen

ernstige maagpijn, braken of diarree

een licht gevoel in het hoofd, zoals u misschien flauwvalt

kortademigheid; of

ernstige verbranding, droogte, of irritatie van de huid.

Vaak voorkomende bijwerkingen kunnen zijn

lichte huidirritatie, uitslag, of peeling; of

veranderingen in de kleur van de behandelde huid (meestal bleken).

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen. U kan bijwerkingen te melden aan de FDA op 1-800-FDA-1088.

Het is niet waarschijnlijk dat andere medicijnen die u mondeling of injecteren zal een effect hebben op salicylzuur lokaal toegepast. Maar veel drugs kan interageren met elkaar. Vertel elk van uw zorgverleners over alle geneesmiddelen die u gebruikt, inclusief recept en over-the-counter geneesmiddelen, vitaminen en plantaardige producten.

 Cerner Multum, Inc. Versie: 4.02. Herzien: 2016/02/26, 12:24:59.