xerese cream – toepassingen, dosering, bijwerkingen

Wat is Xerese?

Xerese crème is een recept geneesmiddel dat wordt gebruikt om een ​​koortslip bij mensen die ten minste 12 jaar oud te behandelen.

Xerese niet genezen of voorkomen van herpes veroorzaakt door herpes, maar de symptomen van de infectie verminderen.

Xerese niet genezen of herpes te voorkomen, maar de symptomen van de infectie verminderen.

Belangrijke gegevens

Herpes infecties zijn besmettelijk en je kunt andere mensen besmetten, zelfs terwijl u behandeld wordt met Xerese. Acyclovir en hydrocortison zal niet voorkomen dat de verspreiding van genitale herpes. Vermijd geslachtsgemeenschap of een latex condoom te voorkomen verspreiding van het virus aan anderen.

Xerese wordt gebruikt voor koude zweren op de lippen en rond de mond. Deze medicatie zal niet herpes laesies die de geslachtsdelen of de ogen van invloed zijn te behandelen.

Gebruik dit medicijn voor de volledige voorgeschreven lengte van de tijd. Uw symptomen kunnen verbeteren voordat de infectie volledig wordt gewist.

Stop met het gebruik Xerese en bel uw arts onmiddellijk als u ernstige branden, prikkende, of irritatie van de behandelde huid.

Voordat u dit geneesmiddel

Je moet niet Xerese als je allergisch bent voor aciclovir (Zovirax) of hydrocortison zijn.

Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt gebruiken Xerese, vertel uw arts als u een zwak immuunsysteem (veroorzaakt door de ziekte of door het gebruik van bepaalde geneesmiddelen).

de overheid zwangerschap categorie B. Xerese crème wordt niet verwacht dat een ongeboren baby schaden. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling.

Zie ook: de zwangerschap en borstvoeding waarschuwingen (in meer detail)

Het is niet bekend of acyclovir en hydrocortison actuele overgaat in de moedermelk of als het een zogende baby kan schaden. Gebruik dit medicijn niet gebruiken zonder te vertellen uw arts als u borstvoeding geeft een baby zijn.

Xerese mag niet worden gebruikt op een kind jonger dan 12 jaar oud.

Do Xerese crème niet te delen met andere mensen, zelfs als ze dezelfde symptomen die je hebt.

Gebruik Xerese crème precies zoals voorgeschreven door uw arts. Niet gebruiken in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen. Volg de aanwijzingen op uw recept label.

Xerese crème is gebruikt voor koude zweren op de lippen en rond de mond. Deze medicatie zal niet herpes laesies die de geslachtsdelen of de ogen van invloed zijn te behandelen.

Behandeling met Xerese moet zo snel mogelijk na het voltooien van de eerste verschijning van symptomen (zoals tintelingen, verbranding, blaren).

Was uw handen voor en na het aanbrengen van het geneesmiddel. Tevens was de huid te behandelen.

Breng een dun laagje Xerese room aan de koortslip of tintelend gebied bestrijken. Wrijf niet over de koortslip, om te voorkomen dat het erger of verspreiding van het virus naar andere delen van uw mond. Bedek de behandelde huid met een bandage.

Niet baden, douchen of zwemmen voor ten minste 30 minuten na het aanbrengen van deze medicatie.

Xerese crème kan 5 maal dagelijks gedurende 5 dagen. Volg de instructies van uw arts.

Gebruik dit medicijn voor de volledige voorgeschreven lengte van de tijd. Uw symptomen kunnen verbeteren voordat de infectie volledig wordt gewist.

Praat met uw arts als uw symptomen niet verbeteren na 2 weken van de behandeling.

Bewaren bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte. Niet bevriezen. Houd de tube goed gesloten wanneer niet in gebruik.

Gebruikelijke dosis voor volwassenen voor Herpes Simplex Labialis

Solliciteer plaatselijk 5 keer per dag gedurende 5 dagen .; reacties; -Therapie moet zo snel mogelijk na het begin van tekenen / symptomen (dat wil zeggen, tijdens de prodromale fase of wanneer laesies verschijnen) worden gestart .; Goedgekeurde indicatie: Voor de vroege behandeling van terugkerende herpes labialis de waarschijnlijkheid van colitis koortslip verminderen en de laesie genezingstijd verkort

Hoe moet ik Xerese gebruiken?

Gebruikelijke pediatrische dosis voor Herpes Simplex Labialis

6 jaar of ouder: Breng lokaal 5 keer per dag gedurende 5 dagen .; reacties; -Therapie moet zo snel mogelijk na het begin van tekenen / symptomen (dat wil zeggen, tijdens de prodromale fase of wanneer laesies verschijnen) worden gestart .; Goedgekeurde indicatie: Voor de vroege behandeling van terugkerende herpes labialis de waarschijnlijkheid van colitis koortslip verminderen en de laesie genezingstijd verkort

Gebruik de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Sla de gemiste dosis over als het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Gebruik geen extra medicijnen om de gemiste dosis.

Een overdosis van Xerese is onwaarschijnlijk.

Voorkom dat dit medicijn in uw ogen, neus of mond. Als dit wel gebeurt, spoelen met water. Bij de behandeling van een koortslip, gelden de medicatie alleen het buitenste deel van de lippen.

Do Xerese crème niet van toepassing op uw geslachtsdelen.

Heeft zonnebrandcrème, lippenbalsem, of cosmetica niet van toepassing op de behandelde koortslip omgeving.

Herpes infecties zijn besmettelijk en je kunt andere mensen besmetten, zelfs terwijl u behandeld wordt met Xerese. Voorkom dat besmette gebieden in contact met andere mensen komen. Vermijd het aanraken van een besmet gebied en vervolgens het aanraken van uw ogen. Was uw handen regelmatig om te voorkomen dat het passeren van de infectie aan anderen.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie op Xerese: netelroos; ademhalingsproblemen; zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

Stop met het gebruik van dit geneesmiddel en bel uw arts onmiddellijk als u ernstige branden, prikkende, of irritatie van de behandelde huid.

Minder ernstige Xerese bijwerkingen kunnen zijn

licht branderig of tintelend gevoel na het aanbrengen van het geneesmiddel

Xerese doseren informatie

droge of schilferen huid

Wat gebeurt er als ik een dosis gemist?

bittere smaak in je mond na het aanbrengen van het geneesmiddel; of

roodheid van de huid of verkleuring

Wat gebeurt er als ik een overdosis?

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen. U kan bijwerkingen te melden aan de overheid bij de regering-1088.

Het is niet waarschijnlijk dat andere medicijnen die u mondeling of injecteren zal een effect hebben op lokaal toegepast acyclovir en hydrocortison. Maar veel drugs kan interageren met elkaar. Vertel uw arts over alle medicijnen die u gebruikt. Dit is inclusief recept, over-the-counter, vitamine en kruidenproducten. Heeft een nieuw medicijn niet beginnen zonder uw arts te vertellen.

Wat moet ik vermijden tijdens het gebruik van Xerese?

1.02.2014-06-05, 02:31:18

Zwangerschap categorie B geen bewezen risico voor de mens

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de overheid

Koortsblaasjes acyclovir, Valtrex, valacyclovir, Famvir, famciclovir, tetracaïne actueel, Denavir, benzocaïne actueel, Zovirax Cream, Zovirax zalf, Orabase, penciclovir actueel, benzylalcohol actueel, Benzo-Jel, Sitavig, Kank-a, Super Dent plaatselijke verdoving Gel

Xerese bijwerkingen

Welke andere drugs zullen Xerese beïnvloeden?

Xerese (acyclovir / hydrocortison actuele)