Xylocaine actueel

Therapeutische klasse: verdoving, Amino Amide Combinatie

Gebruikt Voor Xylocaine

Chemische Klasse: Amino Amide

Dit geneesmiddel is alleen beschikbaar bij het voorschrijven van uw tandarts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van lidocaïne en prilocaïne parodontale gel in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van lidocaïne en prilocaïne parodontale gel bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde nier- of leverproblemen, die voorzichtigheid en een aanpassing van de dosering voor patiënten die lidocaïne en prilocaïne parodontale gel nodig hebben.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Voordat u Xylocaine

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die lidocaïne bevatten. Het kan niet specifiek Xylocaine zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Een tandarts of andere opgeleide zorgverlener zal u dit geneesmiddel in een kantoor of kliniek instelling te geven. Het geneesmiddel wordt aangebracht op het tandvlees met een speciale dispenser.

Het is zeer belangrijk dat uw tandarts kijk je goed voor enige problemen of ongewenste effecten die kunnen worden veroorzaakt door dit geneesmiddel.

Dit geneesmiddel kan ernstige vormen van allergische reacties, waaronder anafylaxie veroorzaken. Anafylaxie kan levensbedreigend zijn en vereist onmiddellijke medische aandacht. Vertel uw tandarts meteen als u een huiduitslag, jeuk, heesheid, moeite met ademhalen, moeite met slikken, of zwelling van uw handen, gezicht of de mond nadat u het geneesmiddel ontvangt.

Dit geneesmiddel kan een zeldzame, maar ernstige bloedziekte genaamd methemoglobinemie veroorzaken. Bel uw tandarts meteen als u een blauwe of blauwachtig paarse kleur te ontwikkelen op de lippen, nagels, of de huid, of hoofdpijn, duizeligheid, flauwvallen, slaperigheid, of moeite met ademhalen nadat u dit geneesmiddel krijgt.

Gedurende de tijd dat het tandvlees voelt verdoofd, kan ernstig letsel ontstaan. Wees vooral voorzichtig om letsel te voorkomen totdat de verdoving is uitgewerkt en je hebt een normale gevoel in het gebied. Vermijd voedingsmiddelen of vloeistoffen die zeer warm of zeer koud zijn. Heeft kauwgom of voedsel niet te kauwen terwijl je mond voelt gevoelloos. U kunt per ongeluk bijten je tong of de binnenkant van je wangen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap categorie B geen bewezen risico voor de mens

Correct gebruik van lidocaïne

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Anesthesie fentanyl, lidocaïne, hyoscyamine, ketamine, propofol, Levsin, glycopyrrolate, succinylcholine, Robinul, Stadol, butorfanol, Nubain, rocuronium, Emla, benzocaïne actueel, Talwin, nalbufine, Diprivan, etomidaat, pentazocine, Xylocaine Jelly, halothaan, sevofluraan

 of gaat u lid worden van de lidocaïne / prilocaïne steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Xylocaine

Xylocaine Side Effects

lidocaine / prilocaine actueel