Yerba Mansa: toepassingen, bijwerkingen, interacties en waarschuwingen

Bloedarmoede californica, Anemopsis californica, Anemopsis de Californie, Lizard’s Tail, Queue de Lazard, Swamp Root, Yerba Manza.

Yerba Mansa is een kruid. De wortel en wortelstok (ondergrondse stam) worden gebruikt om medicijnen te maken; Yerba mansa wordt gebruikt voor verkoudheid en verwante slijmproductie (catarre), hoesten, keel problemen, en tuberculose. Het wordt ook gebruikt bij maag- en darmproblemen, zoals verstopping, SOA, huidproblemen en kanker; Yerba Mansa wordt ook gebruikt als een pijnstiller, ontsmettingsmiddel, en tonic. Sommige mensen gebruiken het om zweten of braken veroorzaken.

Er is niet genoeg informatie om te weten hoe Yerba mansa zou kunnen werken.

Onvoldoende bewijs fo; Kanker; Slijmproductie (catarre); verkoudheid; Hoest; Maag en darm problemen; Keel problemen; Huidproblemen; Pijn; Constipatie; Tuberculose; Seksueel overdraagbare aandoeningen; Andere condities. Meer bewijs is nodig om de effectiviteit van Yerba mansa cijfer voor dit gebruik.

Er is niet genoeg informatie om te weten of Yerba Mansa veilig is of wat de mogelijke bijwerkingen kunnen zijn; Speciale voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen: Zwangerschap en borstvoeding -feeding: Er is onvoldoende bekend over het gebruik van Yerba Mansa tijdens de zwangerschap en borstvoeding -feeding. Blijf op de veilige kant en gebruik te voorkomen; Chirurgie: Yerba mansa lijkt te vertragen het centrale zenuwstelsel (CNS). Er is een punt van zorg dat het zou kunnen vertragen de CNS te veel in combinatie met anesthesie en andere medicijnen die worden gebruikt tijdens en na de operatie. Stop het gebruik van Yerba mansa minstens 2 weken vóór een geplande operatie; Urinewegaandoeningen: Yerba Mansa kan de urinewegen irriteren, waardoor de urinewegen aandoeningen erger. Do Yerba Mansa niet als u een urineweg probleem.

Yerba Mansa kunnen slaperigheid en slaperigheid veroorzaken. Medicijnen die slaperigheid veroorzaken, worden kalmerende middelen genoemd. Het nemen van Yerba Mansa samen met kalmerende medicijnen misschien teveel slaperigheid veroorzaken; Sommige kalmerende medicijnen zijn onder andere clonazepam (Klonopin), lorazepam (Ativan), fenobarbital (Donnatal), zolpidem (Ambien), en anderen.

De geschikte dosis Yerba mansa afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd van de gebruiker, gezondheid, en verscheidene andere voorwaarden. Op dit moment is er niet voldoende wetenschappelijke informatie om een ​​passende reeks doses voor Yerba Mansa te bepalen. Houd in gedachten dat natuurlijke producten zijn niet altijd per definitie veilig en doseringen kunnen belangrijk zijn. Zorg ervoor dat u relevante aanwijzingen op te volgen op de etiketten en uw apotheker of arts of andere zorgverlener te raadplegen voordat u.

Referenties

Brinker F. Herb Contra and Drug Interactions. 2nd ed. Sandy, OR: Eclectic Medical Publications, 1998.

Natural Medicines Comprehensive Database versie voor consumenten. zie Natural Medicines Comprehensive Database Professional Version. ÂTherapeutic Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, vitamine C, Depressie