zapzyt actueel

Gebruikt Voor Zapzyt

Therapeutische klasse: Antiacne

Farmacologische klasse: NSAID

Chemische Klasse: Salicylaat, Non-Aspirine

Dit geneesmiddel is zonder recept verkrijgbaar. Een aantal van deze preparaten zijn alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Jonge kinderen kunnen een verhoogd risico van ongewenste effecten als gevolg van de toegenomen absorptie van salicylzuur door de huid. Ook kunnen jonge kinderen meer kans op huidirritatie krijgen van salicylzuur zijn. Salicylzuur mag niet worden toegepast op grote delen van het lichaam, voor langere tijd, of gebruikt onder afsluitend verband (luchtdichte afscherming zoals keuken plastic wrap) bij kinderen. Het gebruik van salicylzuur actueel bij kinderen jonger dan 2 jaar wordt niet aanbevolen.

Voordat u Zapzyt

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van salicylzuur actueel bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde bloedvat ziekte, die voorzichtigheid bij patiënten die salicylzuur actueel nodig hebben.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die salicylzuur bevatten. Het kan niet specifiek Zapzyt zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Gebruik van dit geneesmiddel alleen zoals voorgeschreven door uw arts. Niet meer van het te gebruiken, gebruik het dan niet vaker, en niet te gebruiken voor een langere tijd dan aanbevolen op het etiket, tenzij anders voorgeschreven door uw arts. Hiervoor kan het risico van absorptie door de huid en de kans salicylzuur vergiftiging verhogen.

Dit geneesmiddel is alleen voor gebruik op de huid. Geen van het in je ogen, neus of mond krijgt. Spoel het af met water meteen als het krijgt op deze gebieden.

Alvorens een OTC acne product voor het eerst een kleine hoeveelheid van een of twee kleine getroffen gebieden van de huid gedurende 3 dagen. Als er geen ongemak optreedt, volg de aanwijzingen op de drug feiten etiket van het product.

Als uw arts een afsluitend verband (luchtdicht bekleding, zoals keuken plastic wrap) over dit geneesmiddel moet worden toegepast heeft besteld, zorg ervoor dat je weet hoe het toe te passen. Aangezien een afsluitend verband zal het bedrag van de geneeskunde te verhogen door uw huid opgenomen en de mogelijkheid van salicylzuur vergiftiging, gebruik het alleen zoals aangegeven. Als u vragen heeft over dit contact op met uw arts.

U dit middel weg van de ogen en andere slijmvliezen, zoals de mond en de binnenkant van de neus. Als je per ongeluk wat in uw ogen of op andere slijmvliezen moeten krijgen, onmiddellijk uitspoelen met water gedurende 15 minuten.

Om de crème, lotion of zalf te gebruiken

De gel

Om het pad te gebruiken

Om het gips voor wratten, likdoorns of eelt te gebruiken

Correct gebruik van salicylzuur

Om de shampoo te gebruiken

Om de zeep

Om de actuele oplossing gebruiken

Om de actuele oplossing voor wratten, likdoorns of eelt te gebruiken

Tenzij uw handen worden behandeld, was ze meteen na het aanbrengen van dit geneesmiddel aan een geneesmiddel dat kan worden op ze te verwijderen.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Zapzyt

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Als uw symptomen niet binnen een paar dagen te verbeteren, of als het erger worden, contact op met uw arts.

Bij het gebruik van salicylzuur, geen gebruik maken van een van de volgende voorbereidingen op dezelfde getroffen gebied als dit geneesmiddel, tenzij anders voorgeschreven door uw arts

Om een ​​van de bovenstaande preparaten op dezelfde getroffen gebied salicylzuur gebruik kan ernstige irritatie van de huid veroorzaken.

Zapzyt Side Effects

salicylzuur actueel

Dit geneesmiddel kan een ernstige aandoening genaamd salicylaat toxiciteit veroorzaken. Dit is meer waarschijnlijk vooral bij kinderen, of als u een nierziekte of leverziekte. Neem contact op met uw arts meteen als u misselijkheid, braken, duizeligheid, verlies van gehoor, tinnitus, lethargie hyperpnea, diarree en psychische stoornissen.

Sommige over-the-counter (OTC) acne producten kunnen zeldzame en levensbedreigende allergische reacties veroorzaken. Neem contact op met uw arts meteen als u netelroos, jeuk, moeite met ademhalen, zwelling van de ogen, gezicht, lippen of tong, een beklemmend gevoel in de keel, of een gevoel flauw tijdens het gebruik van deze producten.

Heeft een OTC-acne product niet meer gebruiken als u een ernstige allergische reactie uit te hebben ontwikkeld.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende symptomen van overdosering optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Wratten salicylzuur actueel, zilvernitraat actueel, Compound W, Wart Remover, Duofilm, MEDIPLAST, Durasal

Dermatologische aandoeningen triamcinolon, betamethason, clobetasol actueel, Diprolene, Temovate, Celestone, Valisone

Acne doxycycline, clindamycine actueel, erytromycine actueel, tetracycline actueel, minocycline, Accutane, tretinoïne actueel