zileuton

Therapeutische klasse: Anti-Inflammatory

Gebruikt Voor zileuton

Farmacologische klasse: leukotrieenroute Inhibitor

zileuton is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Zileuton onmiddellijke afgifte (Zyflo (R)) werden uit de Amerikaanse markt door Critical Therapeutics ingetrokken op 12 februari 2008. De verlengde afgifte formulering van zileuton (Zyflo CR (R)), ook geproduceerd door Critical Therapeutics, Inc, is nog steeds beschikbaar.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor zileuton, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op zileuton of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van zileuton bij kinderen jonger dan 12 jaar. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van zileuton bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde leverziekte hebben, en zileuton mag niet worden gebruikt bij patiënten met deze aandoening.

Voordat u zileuton

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Als u het nemen van zileuton, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Zileuton gebruik met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Met behulp van zileuton met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Zileuton gebruik met een van de volgende is doorgaans niet aanbevolen, maar kan onvermijdelijk in sommige gevallen. Indien samen gebruikt, kan uw arts de dosis veranderen of hoe vaak u gebruik maken van zileuton, of geeft u speciale instructies over het gebruik van voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van zileuton beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Zileuton wordt gebruikt om astma-aanvallen te voorkomen. Het wordt niet gebruikt om een ​​aanval die al begonnen verlichten. Voor de verlichting van een astma-aanval die al begonnen is, moet u gebruik maken van een andere ingeademd medicijnen die snel werkt. Als u vragen heeft over dit contact op met uw arts.

Slik de verlengde afgifte tablet in zijn geheel. Do not crush, breken of kauwen.

Goed te laten werken, moet zileuton elke dag worden genomen op regelmatige afstand van elkaar tijden, zelfs als uw astma lijkt beter.

De dosis zileuton zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses zileuton. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van zileuton mist, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken. Hierdoor kan uw arts om te zien of het medicijn goed werkt en om te controleren op ongewenste effecten.

Correct gebruik van zileuton

Neem contact op met uw arts als u meer inhalaties (pufjes) dan normaal van je inhalatiebronchusverwijder tot een acute astma-aanval te verlichten.

Het kan zijn dat andere geneesmiddelen voor astma, samen met zileuton. Stop niet met of de dosis van de andere geneesmiddelen verlagen, zelfs als uw astma lijkt beter, tenzij je wordt verteld om dit te doen door uw arts.

Je moet de hoeveelheid alcohol die je drinkt terwijl u zileuton beperken.

zileuton kan ertoe leiden dat sommige mensen worden onrustig, prikkelbaar, of weer te geven andere abnormale gedrag. Het kan ook leiden tot een aantal mensen om suïcidale gedachten en neigingen te hebben of om meer depressief te worden en hebben problemen met slapen. Als u of uw verzorger een van deze bijwerkingen opmerkt, vertel uw arts meteen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van zileuton

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Astma, Maintenance Symbicort, albuterol, fluticason, montelukast, Singulair, Advair Diskus, Ventolin, ProAir HFA, methylprednisolon, budesonide, Dulera, theofylline, Xopenex, Proventil, Breo Ellipta, Qvar, Flovent, Medrol Dosepak, Ventolin HFA, Medrol, mometason, tiotropium, Solu-Medrol, Proventil HFA, salmeterol

zileuton Side Effects

zileuton

 of gaat u lid worden van de zileuton steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.