zincofax geur-vrij

Gebruikt Voor Zincofax Fragrance-Free

Therapeutische klasse: Protectant, Dermatologische

Dit geneesmiddel is beschikbaar als een over-the-counter (OTC) product.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van zinkoxide room bij geriatrische patiënten.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

Voordat u Zincofax Fragrance-Free

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die zinkoxide bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Fragrance-Free Zincofax zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Dit geneesmiddel is voor gebruik op alleen de huid. Snap het niet in de ogen.

Gebruiken

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Als uw of uw kind symptomen niet binnen 7 dagen te verbeteren of als ze erger worden, contact op met uw arts.

Als u of uw kind per ongeluk inslikken van het geneesmiddel, bellen met de Poison Control Center meteen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Correct gebruik van zinkoxide

Beschikbaarheid OTC Over the counter

Zwangerschap Categorie N Niet geclassificeerd

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Dermatologische Laesie fluticason actueel, methylprednisolon, Medrol Dosepak, Medrol, Solu-Medrol, Depo-Medrol, zinkoxide actueel

Anale jeuk lidocaine actueel, hydrocortison actueel, fenylefrine actueel, Proctozone HC, Anusol-HC, Proctosol-HC, Voorbereiding H, benzocaïne actueel

Luieruitslag Calmoseptine, zinkoxide actueel, Risamine, Desitin Rapid Relief Cream, Vusion

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Zincofax Fragrance-Free

Zincofax Fragrance-Free Side Effects

zinkoxide actueel